Permanent makeup – smukke og fyldige læber

Hvordan kan man få smukke og fyldige læber uden et kirurgisk indgreb? Svaret er nemt – Man skal bare benytte sig af permanent makeup. Den permanente makeup har været brugt siden den egyptiske oldtid, og er stadig en brugt og populært fænomen. Det smarte ved den permanente makeup er, at den sparer dig utrolig meget tid foran spejlet, samtidig med at du ser smuk og fantastisk ud døgnet rundt.

Mange synes deres læber er få små, smalle eller mangler liv og fylde. Dette kan den permanente makeup sagtens hjælpe med at lave om på. Ved at tilføre pigment på læbernes yderste kant, bliver læberne flot indrammet, og virker meget mere fyldende på læberne.  Resultatet på denne pigmentkant er et naturligt og smukt look, så man skal ikke være bekymret for et alt for optegnet resultat. Denne behandling tager omkring 2 timer, og omkring 1 time til opfyldning nogle uger senere. Der er oftest mulighed for bedøvelse, hvis den enkelte kunde ønsker dette. Derudover bliver farven omkring læberne altid lysere efter en uges tid, og kan derfor virke lidt mørkere i starten. Alt dette du blive informeret omkring på det sted, hvor du ønsker at få din behandling. Behandlinger som denne er set til omkring 3800 kr., og hvis man ønsker optegnede bryn sammen med læbe behandlingen, er prisen set til 7000 kr. samlet.

Det er også blevet meget populært at få optegnede bryn som permanent makeup. På denne måde er dine bryn altid perfekt lige, smukt optegnede og dog med et naturligt look. Den nyeste form for optegnede bryn, er den nye 3D effekt, hvor der fyldes mellem dine naturlige bryn. På denne måde bliver dine bryn meget mere fyldige og naturlige, end hvis de er helt optegnet. Begge behandlinger er set til en pris af 3.800 kr.

Skriv et svar