Praktisk og flot sommerfodtøj til hele familien – spar tid ved at købe alle sammen det samme sted!

Med en børneflok kan det ofte være svært at sætte tid af til en ordentlig shoppetur, som alle er enige i. Når alle så endelig er kommet af sted er der altid én som skal på toilettet, én som er sulten og én som bare ikke gider at gå mere. Men når det kommer til nyt sommerfodtøj er det ofte nødvendigt – især med børn, at skoene skal prøves først, for at finde den rigtige model og størrelse. Én af måderne hvorpå dette kan klares hurtigst og mest smertefrit er at finde et mærke, som tilbyder sko til hele familien!

 

Fodtøj til far, mor og børn

Et eksempel på et mærke som er kendt for både flotte og praktiske sandaler til sommeren er Merrell. Merrell laver sandaler i både herre, dame og børne modeller og du kan ikke komme galt af sted med et par af disse.

Oprindeligt er sandalerne herfra nemlig specielt lavet til udendørsaktiviteter og derfor giver den mor og far optimal støtte på arbejdet, til havearbejdet, på vandreture og meget mere. Børnene vil opleve sandalernes fordel når der leges i børnehaven, skolegården eller hjemme i haven.

 

Spar penge på lang sigt

Når du betaler lidt ekstra for sandaler som fra Merrell, vil det betale sig på lang sigt, da de har en utrolig lang levetid og kan bruges flere år efter hinanden. Mange forældre vælger i stedet at købe billige sandaler til børnene, da de i voksealderen hurtigt vokser ud af dem. I denne situation med et barn i voksealderen findes der fordele både ved billige og dyre sandaler.

 

Dyre sandaler kan købes i en lidt større størrelse eller gemmes til en søster eller bror kan genbruge dem. Fordelen ved de billige sandaler er, at de bruges i de få måneder der er sommer, og fordi der ikke er brugt en bondegård på dem, kan de med god samvittighed smides ud og erstattes med et nyt par.

Skriv et svar