Prikken over i’et som fuldender den lille sorte kjole – hvad er du mest til?

Prikken over i’et som fuldender den lille sorte kjole – hvad er du mest til?

 

Stort set alle kvinder ejer ”den lille sorte kjole”, som et sikkerhedsnet til årets mange tøjkriser. Den lille sorte kjole kan nemlig bruges til enhver begivenhed, da den enten kan peppes op eller ned med samtlige tilbehør, gele negle eller en flot frisure. Alt efter anledning og personlighed bliver det ofte til et mix mellem forskellige muligheder af tilføjelser.

 

Match farver for et stilrent look

Skal du til en formel middag er det ofte brugt at skære ned på tilbehøret, men i stedet for lave en form for rød tråd i det tilbehør du vælger at have på til den sorte kjole. Har du for eksempel røde stilletter på vil det helt sikkert være et hit med gele negle i en matchende farve. På samme måde som hvis du har en ferskenfarvet taske vil det være en god ide med ferskenfarvede gele negle.

 

Ikke nok med at du kan få gele negle i den farve du ønsker dig og som passer til dit tilbehør. De får også dine naturlige negle til at se længere og sundere ud. Og så holder de tilmed i flere uger!

 

Mix farver for et stærkt look

Hvis du i stedet for et stilrent look søger et mere stærkt look kan det betale sig at mixe farver som komplimenterer hinanden godt. Alle farver passer til sort, så de resterende farver kan være for eksempel rød og orange i forskellige armbånd.

 http://www.duwald.dk/gele-negle

Også her kan du vælge at have gele negle enten i to forskellige farver, hvor farverne på hver negl går over i en flot overgang. Kun fantasien sætter grænser og mulighederne er uendelige. 

Skriv et svar