Vipper, bryn og læber – Permanent makeup

Har du også overvejet at få lavet permanent makeup? Så læs med her! Permanent makeup er nemlig kommet for at blive, og flere og flere kvinder benytter sig af de smarte behandlinger, som gør din hverdag langt nemmere!

Priser og holdbarhed er forskellig alt efter hvilke behandlinger og/eller teknikker du vælger. De fleste behandlinger holder i op til 3-8 år, og kan nemt fyldes op igen. Hvis man ønsker de perfekte og smukkeste øjenomgivelser i form af permanent makeup, kan man starte med at få tegnet sine bryn op. Dette kan gøres ved at lægge en diskret skygge, som hjælper dig med at rette dine egne bryn til fremover, eller også kan man få foretaget den nye 3D effekt, som bliver lagt mellem dine egne øjenbrynshår for et mere naturligt look. Dette skaber kant og flot symmetri til ansigtet, og du behøver ikke længere, at bekymre dig om hvorvidt dine bryn er lige eller ej- med denne behandlingsform for dine bryn, er de altid flotte. Dernæst kan du få lavet en permanent eyeliner rundt om øjet, som får dine øjne til at se mindre trætte ud, og åbner dit look mere op. Den tynde og diskrete streg hjælper med at fremhæve dine øjne, og kan gøre, så dine vipper virker mere fyldige. Vipperne kan du nu også gøre mere fyldige ved at få eyelash extensions. Her får du sat ekstra vipper mellem dine egne – et hår ad gangen, så du får et flot og naturligt resultat (naturligvis alt efter hvilken længde og fylde man vælger). Vipperne er normalt mellem 7-15 mm., og er set til en pris på mellem 499,00 – 699,00 kr.

Hvis du også synes dine læber mangler form og fylde, kan den permanente makeup også hjælpe til her! Med en smal pigmentkant rundt om dine læber, får du pludselig mere kant og liv til dine læber, alt imens de virker større – helt uden kirurgiske indgreb!

Skriv et svar