Prikken over i’et til weekendens store fest, bryllup, fødselsdag eller anden anledning til at se fantastisk ud

Prikken over i’et til weekendens store fest, bryllup, fødselsdag eller anden anledning til at se fantastisk ud

 

For mange kvinder er det det samme problem hver eneste gang der inviteres til en festlig anledning – garderoben er fyldt med flotte kjoler og andet tøj, men det er ikke til at bestemme hvad du skal have på. Heldigvis findes der nogle must haves, som aldrig kan slå fejl og som samtidig kan peppes op eller ned med diverse tilbehør. Hvad er dit must have?

 

De klassiske

De fleste kvinder har hørt om den lille sorte kjole. En simpel kjole i farven sort, som passer til alt og kan bruges til stort set alt tilbehør. Dette er en ting, som altid burde være i en garderobe, hvis du vil undgå tøjkrise. Sort er en farve som kan bruges til alt og kan derfor både være festlig og mere casual.

 

I samme farvekategori findes også den klassiske sorte stilet, som også burde have en plads i garderoben. Denne kan bruges med et bredt udvalg af farver i form af både bukser, kjoler, nederdele, jumpsuits og meget mere.

 

Prikken over i’et

Hvis du allerede ved hvad du skal have på, men stadig ønsker at gøre lidt mere ud af det samlede look kan du forkæle dig selv med nogle af de nyeste skud på stammen indenfor skønhedsbehandlinger. Dette kunne for eksempel være hair extensions. Med e rigtige hair extensions kan du peppe selv det tyndeste hår op og gøre det både længere og fyldigere på en naturlig måde.  

 http://www.duwald.dk/hair-extensions

Som en bonus vil du ikke kun have glæde af dine hair extensions den ene aften det gælder. Alt efter kvalitet og vedligeholdelse kan du nyde godt at fantastisk hår i op til 2-3 måneder. Selvforkælelse er også en slags must have til enhver anledning! 

Skriv et svar