Hvilket pillefyr er det bedste?

Der findes et hav at pillefyr og de påstår alle sammen, at de er de bedste på markedet.

Så det kan være ret svært for forbrugeren at vælge.

Et pillefyr er ikke bare et pillefyr

Pillefyr koster lige fra omkring 30.000 kr. og op til kvarte, halve og hele millioner. Og det ligger naturligvis ikke kun i navnet, om man betaler det ene eller det andet.
Men der bliver lavet pillefyr til alle former behov, så man kan både købe et pillefyr til at varme sit sommerhus eller sit almindelige hus op med og så findes der selvfølgelig også pillefyr til at lave varme til lagt større bygninger fx store industrivirksomheder, skoler eller institutioner.
Samtidig er der meget stor forskel på teknikken i et pillefyr og derfor er prisen også rigtig stor på de forskellige producenter.

Hvad er så det bedste pillefyr?

Det bedste pillefyr er det, som passer til dit behov. Hvis du ikke har så mange penge, så skal du ikke gå efter et af de højteknologiske pillefyr og så kan du med fordel købe et pillefyr, hvor du kan skifte dele i. Mange pillefyr kommer fx i en 16 kW fra start, men hvis behovet så er eller bliver større, så kan man skifte moduler i dem, så de bliver til 25 kW eller måske større endnu.
Hvis man derimod er typen, hvor prisen ikke er så afgørende, men hvor man bare gerne vil have et fyr, som passer sig selv, så skal man netop ind og have et af de højteknologiske fyr. Et af de fyr, som virkelig kan noget med teknologi er ÖkoFEN. Det er ikke nogen ny teknologi, men de var nogle af de første, som virkelig kom med effektive pillefyr og så har de bare udviklet sig derfra. De sætter en stor ære i deres produkter og udvælger deres forhandlere med omhu. På siden biopellets.dk kan man finde meget mere om produktet.

Så det er lidt svært at sige, hvad der er det billigste pillefyr. Et af de mest solgte pillefyr igennem de senere år er helt klart Blackstar+ – men det skyldes flere grunde. Dette er et kompakt, billigt og effektivt fyr og dækker derfor behovet for de fleste. Hvis man gerne vil have et fyr, hvor der er lidt mindre arbejde, så er en af favoritterne helt klar RTB. RTB’s nye model Phoenix står i dag også i rigtig mange hjem. Trenden går dog i retning af, at man gerne vil have mindst muligt arbejde ud af sit pillefyr og her kommer modellen Easypellfra ÖkoFEN ind og vinder for tiden ret store markedsandele.

Skriv et svar