Som kvinde er man sjældent tilfreds med sin krop. Lår, mave, arme, der er altid noget vi ikke er tilfredse med. Har du besluttet dig for at tabe dig, så har du forhåbentlig tænkt dig at gøre det på en sund måde. Ikke noget med at sulte dig til en krop, som ændre sig igen med det samme du falder tilbage i dine gamle spisevaner. Nej, du har forhåbentlig valgt at gøre det ved at spise sundt, skære ned på det usunde, samt at begynde at dyre motion. Eller måske bare dyrke mere motion og gå mere op i sundhed.

Men motion er jo kun 20% af et vægttab. Den rigtige udfordring ligger i køkkenet. Udfordringen med at få lavet sundt mad, som vi ikke helt kan overbevise os selv om, smager lige så godt som det usunde. Og når den udfordring er sat, kommer udfordringen på jobbet. Lysten til at en snack kommer typisk snigende ud på eftermiddagen. Snack eller sodavand er ofte synderne.

Her er to tricks:

En flot drikkedunk. Med en lækker drikkedunk man har lyst til at have stående fremme, er det lettere at banke lysten til sodavanden. Prøv fx en af de flotte flasker fra Camelbak. De er flotte, samtidig med at de 100% BPA fri. Drikkedunke fra mærket camelbak er ganske vist ikke helt billige, men de kan bestilles online, og de er så fine at man ikke ønsker at skifte dem udforeløbelig.

Det andet trick er en praktisk og flot madkasse, med ruminddeling. På den måde kan du både have din sunde frokost med på arbejdet, og på samme tid have plads til sunde snacks, så eventuelle usunde snacks fra jobbet ikke frister.

Skriv et svar