Afslappende fiskespa i Kolding

Fiskespa og doktorfisk er et mere og mere udbredt skønhedsfænomen, hvor en alternativ form for behandling, kan gøre krop og fødder lækre silkebløde og gennemrenset på bare et par timer, eller måske kun på 30 minutter. Behandlingerne er især udbredte i den vestlige verden, og kan naturligvis også findes i Danmark. I Kolding kan man komme til fiskespa og blive forkælet på bedste luksuriøse vis. Skønhedsklinikkerne har udvidet med fiskespa med fiskene Garra Rufa, også kendt som doktorfisk – Se mere her.

Fiskearten Garra Rufa lever oprindeligt i varme kilder i en lille by i Tyrkiet. Fiskene har i disse varme kilder lært, at leve og få næring gennem de døde hudceller fra de mennesker, som bader i kilderne. Dette betyder også, at så snart du stikker fusserne i de lækre bassiner, vil fiskene straks gå på arbejde, og tage for sig af ’godterne’. I Kolding kan man tage en god ven, veninde, et familiemedlem eller sin kæreste med sig til en lækker behandling, hvor I begge kan få renset fødderne skånsomt af de små fisk. Her kan I sammen sludre, koble af og hygge Jer med en kop kaffe. Man kan også komme alene og hygge sig med en afstressende behandling, og nyde et godt magasin i mens. Med andre ord er fiskespa behandlingerne for alle, som trænger til en lækker form for skønhedsbehandling, hvor der er rig mulighed for, at slappe af.

Fiskene har ingen tænder, og kan derfor fjerne døde hudceller og hård hud alene ved stærk sugeevne. Dette betyder også, at hele behandlingen foregår helt smertefrit. Følelsen kan beskrives som en snurrende eller kildende fornemmelse på dine fødder, og er derfor ikke ubehagelig på nogen måde.

Skriv et svar