Anmeldelse af iPhone 5s

Da Apple lancerede deres iPhone 5s sidste år, var der ikke meget der adskilte den udseendemæssigt fra iPhone 5. Dette er ikke dårlige nyheder for dem, der holder af dens kompakte form og en mere end glad for den overlegne brugervenlighed og ergonomi, den tilbyder. På den anden blev de, der håbede på en større skærm, som f.eks. Samsung har på deres highend-modeller, skuffet. Den nye iPhone 5s har samme vægt og dimensioner som den ældre iPhone 5. De skrå kanter og aluminiumskassen er også bibeholdt. Som noget nyt er der dog flere valg når det kommer til farve. Udover den hvide og Silver-modellen kan den nu også fås i Champagne Gold og Space Gray. Men lad os nu tage et kig på specifikationerne.

4-tommers retina-skærmen fra iPhone 5 er den samme på den nye model og det samme er pixeltætheden. 326 dpi og 640×1136 pixels. Der er generelt meget lidt at klage over omkring displayet og lige nu får du ikke noget meget bedre indenfor smartphones. Billederne er skarpe, lyset er godt, du kan se skærmen i sollys og den tillader også at du ser på den fra selv skarpe vinkler.

Det vindende punkt for den seneste model er dog den A7 processor chip, som den anvender. Dette er en chip under en 64-bit arkitektur og Apple lover at du kan forvente hastigheder der er dobbelt så høje som ved de tidligere modeller. Vi kan i forbifarten lige nævne at hastigheden ikke rigtig har så meget med 64-bit teknologien at gøre. Men denne sofistikerede chip er suveræn til at håndtere hukommelse. Du vil også opleve overlegen grafisk kvalitet takket være processorens højere teknologi, og dette særlige aspekt vil være meget velkomment for fans af 3D-spil. F.eks. spil som Angry Birds Go eller Infinity Blade II vil køre uden hak og du vil ikke komme til at opleve de mindste forstyrrelser i billedet. Når det kommer til navigation eller til at starte apps, så sker dette ret flydende også, selvom nogle anmeldere siger at de ikke har oplevet en forbedring på dette område i forhold til iPhone 5.

Prisen på en iPhone 5s varierer alt efter hvilken model du vælger og hvor meget hukommelse telefonen skal indeholde. Normalt skal du forvente at betale mellem 5.000 og 7.000 kr. for én af de nye modeller. Du kan vælge mellem 16 GB, 32 GB eller 64 GB modeller. Farvevariationerne har vi allerede nævnt ovenfor.

De bedste priser på iPhone 5s kan findes på sider som denne.

Skriv et svar