At købe hus i Toscana

Italy_Regions_Tuscany_MapDet bliver mere og mere populært blandt danskerne at købe hus i Toscana i Italien. Både sommerhuse og helårsboliger i Toscana står højt på ønskelisten, og det kan man jo godt forstå, når man tænker på de mange solskinstimer, den flotte toscanske natur, de charmerende byer og det lækre italienske køkken. Men hvordan foregår det egentlig, når man skal købe hus i Toscana?

Først og fremmest skal man selvfølgelig i kontakt med en ejendomsmægler, der handler med huse i Toscana, men allerede her kan der faktisk opstå lidt udfordringer. Det er desværre et fåtal af de italienske ejendomsmæglere, som kan snakke hverken dansk eller engelsk, men man kan selvfølgelig være heldig. Eksempelvis findes der firmaer som Toscana Property, der er italienskejet, men som har danske freelancere tilknyttet for at gøre processen nemmere for danske og skandinaviske købere.

Når man har fundet en ejendomsmægler, så kan man selvfølgelig prøve at søge på mæglerens hjemmeside efter boliger til salg i Toscana, men igen skal det nævnes, at italienerne ikke er så langt fremme – også hvad angår hjemmesider. Man kan være heldig med ejendomsmæglere som Toscana Property, der har en dansk hjemmeside med mange og store billeder, som vi kender det fra danske ejendomsmæglersider, men ellers er det bedste, man kan gøre, simpelthen at tage en snak med mægleren om, hvad man er på udkig efter, og så rejse ned for at se på de interessante huse i Toscana.

Når først man vælger at rejse til Toscana for at se på huse, så gælder det bare om at få set så meget som overhovedet muligt. Man kan hurtigt lade sig charmere af et idyllisk landsted, men undlad nu at købe det første det bedste. Tænkt nu, hvis det næste hus var endnu hyggeligere og havde en endnu flottere udsigt?

Skriv et svar