Badmintonketcher og den førende producent

Den vigtigste ting der har enorm indvirkning hos en badmintonudøvere vil altid være badmintonudstyr. Alle badmintonatleter skal bruge en badmintonketcher som tilgodeser alle de regler der forlanges opfyldt af det international badmintonforbund, i følgeskab af nogle badmintonsko. Badminton-udstyr vil altid den gruppe af sportsremedier som der sker højest nytænkning på området. Blandt andet har badmintonfirmaet Yonex i dette øjeblik rykket VM rekorden for hurtigste smash op til 493 km/t, hvilket udråber badminton til den uden sammenligning hurtigste sportsgren på jorden.
Kilde: Sport-net.dk badmintonketcher

En badminton ketcher er nødvendig for alle badmintonspillere og er for det meste udformet i grafit som er en slags kul fiber hybrid. Graphit går for at være meget stærkt men også fleksibelt, så det bliver inden for rækkevide at lave badmintonketcher der har til opgave at fungere som trampoliner og katapulter og herved give badmintonbolden betydelig højere power sammenlignet med badmintonudøverens underarm kan. Som hovedregel er der tre unikke modeller badminton-ketcher. Hovedtung, hovedlet vægtbalance og neutral vægtbalance. De ketcherne som er hovedtunge badminton-ketcher putter meget mere tempo til badmintonbolden, men er så ikke så reaktionsstærk ved put-bolde spillet og forsvarende spil. De ketcherne som er hovedlette badminton ketsjer er mere temposkabende omkring det flade og forsvarende spil, men giver ikke i nærheden af så ekstra fart til badminton-bolden når der udøves angrebsspil. Til sidst så har den neutral vægtfordelte badminton-ketcher en smule af begge egenskaber.

I skyggen af enhver sportsgren står der producenter af tilbehør. I fodbold er det Hummel samt Adidas som står for størstedelen af udviklingen. I badminton er det Japanske Yonex der står for hovedparten af alt opfinderri. Yonex holder førstepladsen for hårdeste bold og de er for det meste de først med nye materialer til innovation af badmintonketcher, badminton-sko og grej. Yonex har ikke hele tiden udviklet badmintongrej. Det begyndte i sin tid med fiske-flod i kork materiale. Det var på det tidspunkt en ganske god buisnes indtil der blev udviklet fiske-flod i plastik. Yonex founder svor nu at han aldrig ville overgås. Denne beslutning samt ideen om at producere badminton ketcher, har gjort Yonex til markeds-leder af badminton. Yonex er firmaet på verdensplan som er rettigheds holder af flest copyrights, som slår fast at Yonex altid fremavler ny udvikling. Yonex har et samarbejde med bla. Badmintondanmark, som du kan læse mere om her: Badminton Danmark

Skriv et svar