Bliv set i mørket

Når man cykler ude tidligt om morgenen eller senere på aftenen, er det vigtigt at have nogle gode lygter på sin cykel, så billisterne og andre trafikanter nemmere kan få øje på dig i mørket. Det er vigtigt både at have reflekser og lygter på sin cykel, og i denne artikel vil der blive gennemgået gode lygter og reflekser, som nemt kan monteres på din cykel. Hos cyklistforbundet kan du finde flere regler om cykling i mørke.

 En dynamolygte er altid et hit, da blink fanger vores opmærksomhed. Prøv eventuelt en Sigma MicroLight II rød baglygte, som kan bruges mange andre steder end på din cykel. Man kan med fordel spænde lygten på cykelhjelmen med et medfølgende elastik, man kan sætte den på sit barns skoletaske, således at man også nemt bliver set gående, den kan sættes på din hund, spændes på armen og meget mere. Det handler kun om at være kreativ, og udnytte sin lygte så godt som muligt. Denne cykellygte på dog kun bruges som supplement til andre lygter, og koster 59,00,- med gratis fragt.

 Man kan eventuelt supplere med en Sigma Cuberider II baglygte, som er meget synlig med sine 5 kraftige LED. Denne lygte har ligeledes to funktioner: konstant eller blinkende lys. Når man køber denne baglygte, følger der 2 AAA batterier med, og lygten koster lige nu 99,00,- med gratis fragt.

 Man skal naturligvis også sørge for, at have et godt lys foran på cyklen. Sigma har lavet et forlygte kaldet Sigma ELOY forlygte, som har 4 dioder, og er derfor meget kraftig. Lygten bruger 3 AAA batterier, som ikke medfølger ved køb. Lygten koster 109,00,- med gratis fragt. Her kan du finde mange billige lygter til cykler.

 

Skriv et svar