Camelbak M.U.L.E. en genial måde at have væske med på cykelturen

 Som mountainbiker ved du sikkert, hvor vigtigt det er, at have vand med på dine ture, hvad enten det er en længere tur eller måske en flerdags tur. Men du ved (sikkert af erfaring) også, at flere flasker på cyklen ikke ligefrem er optimalt. Men væske skal der jo til.

Jeg har opdaget Camelbak M.U.L.E. Det er en rygsæk, der er nem at have på ryggen, når man cykler. For at den bliver siddende på plads, har den desuden et bælte, der er justerbart, hen over brystet. Den har god plads til opbevaring og tre lommer; to store og et lille. Her har du plads til værktøj, pung, nøgler og hvad du ellers måtte have brug for på din tur. Derudover er der et åbent rum, hvor du fx kan have slanger hvis din cykel skulle punktere. Cykelrygsækken er meget holdbar – så holdbar, at du får livsgaranti når du køber den.

Men det vigtigste ved denne Camelbak M.U.L.E. (i denne sammenhæng) er dog at den har en vandblære på en kapacitet af 3,0 liter. Når du fylder den op, har du massere væske med på din tur, uden at skulle slæbe en masse flasker med.  Denne cykelrygsæk sidder stadig behageligt på dig, selvom der kommer vand i blæren.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at rygsækken ikke er helt billig. Den er heller ikke direkte dyr, men det stadig en slat penge. Gå derfor efter at finde den på udsalg, eller endnu bedre: hos en forhandler med prisgaranti. På denne side kan du se mere om produkter fra Camelbak.

Skriv et svar