Cykelanhængere og cykeltrailere

Står du og mangler en god cykeltrailer? Enten en hvor man nemt kan køre rundt med sine børn godt beskyttet, eller skal du bare bruge en, som kan bruges til at transporterer ting rundt med? Så er www.cykelpartner.dk det rigtige sted at gå hen. Her kan du finde mange forskellige typer, størrelser og modeller alt efter hvilke behov du har.

En god cykelanhænger til børnefamilier har været et hit i mange år. Den danske cykelproducent Winther laver ikke kun flotte cykler, men laver også smart tilbehør såsom cykelanhængere. Winther Dolphin XL cykelanhænger er beregnet til 2 passagerer, som med stærke skulderseler sidder godt spændt fast under turen. På denne vogn er der tænkt på alle de gode detaljer, og der er gjort mange overvejelser omkring, hvordan I kommer sikrest fra A til B. Vognene er udstyret med reflekser på alle sider, samt en gul bagside, som gør det nemt at blive set både om eftermiddagen og/eller ved mørkets frembrud. Bagerst på vognen sidder der også et ’safety flag’, og det er nemt at påsætte ekstra lygter på selve vognen.

Kabinens betræk er fremstillet af et UV-beskyttende materiale, og selve vognen er lavet af en aluminiumsramme. Denne cykelanhænger er den absolut smalleste i sin klasse med bare 80 cm i bredden. Derudover er der en god frihøjde på 76 cm., så der er god plads til dine børn, trods det smalle design.

Hvis man kun har brug for at transportere ting rundt på sin cykel, kan man fra producenten Braucke købe en cykeltrailer Basic med 12” hjul. Denne trailer har et rumindhold på 60 liter, samt en bæreevne på 60 kg. Braucke har også lavet en lidt større model, nemlig Lux 20” hjul, som har en bæreevne på 100 kg., samt et rumindhold på 90 liter.

Du kan læse meget mere om cykelanhængere på denne hjemmeside.

Skriv et svar