Elektronisk cykelgear som vil højne din cykeloplevelse betydeligt

Når man hopper på løbebåndet i ens lokale træningcenter, så tilbyder displayet en masse forskellige funktioner, i forbindelse med den forestående løbetur. Med få tryk kan man få den til at måle ens puls, samtidig med kalorieforbrænding, tempo, gennemsnitsfart, og mange andre ting. Det er informationer som man for eksempel bruger, så man kan følge med i ens personlige udvikling på løbebåndet. Samme situation kan man finde sig selv i, hvis man har en cykelcomputer sat fast på styret af ens cykel.

En cykelcomputer måler en lang række forskellige ting, som for eksempel gennemsnitshastighed, aktuel hastighed, maksimum hastighed, kadence, køretid, distance, stigning, og en masse andre brugbare informationer, for den garvede eller nysgerrige rytter. Disse trådløse cykelcomputere forhandles i massevis hos Cykelpartner.dk, som sælger cykelcomputere i mange forskellige prislejer, og med alt fra 10 forskellige indbygget funktion og helt op til 51 forskellige. Antallet at indbygget funktioner stiger selvfølgelig med prisen, men alle cykelcomputerne er af højeste kvalitet.

I elektronikafdelingen har >www.cykelpartner.dk også en række pulsure, som tilføjer værdier som kalorieforbrænding og forskellige pulsmålinger til de værdier, som cykelcomputeren kommer med. I kombination med hinanden, så giver et pulsur og en cykelcomputer et kanon indblik i ens formåen og ens udvikling på cyklen.

Hvad bedre er, så er Cykelpartner.dk også forhandler af den elektroniske sporingsenhed DIIMS, som via. radiobølger sendt fra Post Danmarks’ biler fortæller en, hvor ens cykel befinder sig. Den fås i en smart udgave hvor den ligner en baglygte, så eventuelle tyve ikke kan finde den på din cykel – det er nemt, billigt og sikkert!

Cykelpartner.dk er altid med på det sidste nye og hvis du gerne vil holde øje med, hvad der sker af nye ting hos Cykelpartner.dk så kan du følge dem på de sociale medier, hvor de altid er meget aktive med at sende gode tilbud og informere om, når der kommer nye varer i shoppen.

Skriv et svar