En ældgammel tradition giver fantastisk fodpleje i Kolding

Kolding er et af de store samlingspunkter i Danmark, hvad angår selvforkælelse og pleje af ens krop dækkende fra top til tå. Lægger man dette sammen med en ældgammel healingstradition, har man med garanti en fantastisk behandling i form af fodpleje i Kolding by.

Den ældgamle tradition, der er tale om, er thai fodmassage. Massagen omhandler den nedre del af benene samt fødderne. Den er over 2000 år gammel og opstået i Thailand, som navnet indikerer. Fodmassagen har været en beundret massageform i hele Orienten og har derfor også taget de bedste ting til sig fra andre lande. Eksempelvis har den elementer af zoneterapi, shiatsu, kinesisk massage og yogatræk fra Kina, Japan og Korea.

En sådan fodpleje i Kolding er ikke svær at finde, for thai fodmassage har bredt sig til hele verden. Massagen indebærer udstrækning og massage for at øge blodstrømninger, der blandt andet er med til at give en følelse af fornyet energi. Derudover anvendes en pind til at stimulere reflekspunkter.

Grunden til, at thai fodmassage er så verdensomspændende, er, at det tyder på, at via foden kan man opnå direkte forbindelse til resten af kroppen. Det er samme teori, som akupunktører og sågar zoneterapeuter anvender. Derfor gør en thai fodmassage ikke kun dine fødder godt, men påvirker hele din krops velbefindende. Derudover er en række virkninger også mere fredfyldt søvn, formindsket stressniveau, øget kreativitet, forbedret blodcirkulation, forbedret smidighed og forstærket immunforsvar. Thai massage er en kunstart i sig selv og for at opnå dens fulde potentiale, bør man henvende sig hos en professionel eksempelvis ved at få en fodpleje i Kolding.

Skriv et svar