En god gave til verdens bedste far

Verdens bedste far, sådan en har vi alle. Han er både verdens bedste far men til tider også verdens værste far. Men en ting er helt sikkert, han står altid ved din side, en far er ham der beskytter dig når du er lille, teenager og voksen. Jeg vil væde på at din far græd da han fik af vide at din mor var gravid, græd da du blev født og at han græd første gang han holdte dig. Og at han har grædt af bekymring, frygt og lykke. Din far har følt din glæde samt din smerte og delt den med dig. Han ville også have haft det sidste stykke kage men så, så han dig side der med store øjne og slikkede dig om munden, han kunne ikke få sig selv til at tage det sidste stykke og gav det derfor til dig. Han viste at det stykke kage ville gøre dig gladere. Fra det øjeblik din mor fødte dig, var din far bange og bekymrede for dig. Han gjorde alt for at beskytte dig, og hver gang du faldt eller slog dig var han altid lige i nærheden til at samle dig op igen. Da du tog dine allerførste skridt, sprang hans hjerte et slag over og han var pave stolt af dig. Hver gang du græd, gjorde han alt hvad han kunne for at få dig til at stoppe, lyden af din ulykkelige hulken var den værste lyd.

Er du på udkig efter en gave til verdens bedste far er der mange muligheder på sendentanke.dk.

Det hårdeste, men også bedste job i verden

Din far har holdt, båret og slæbt rundt på dig alle mulige steder. Alle de gange du har siddet højt oppe på hans skuldre, så kunne se hvad der foregik. Og alle de gange han har kravlet rundt på fire med dig på ryggen og legede hest. Faktisk kan man sige at din far for dig, har været et omvandrende klatrestativ der altid var klar på at give en svingtur og klar på at du skulle holde ham i begge hænder, gå med dine fødder op ad hans ben og brystkasse, hvor så til sidst at slå en kolbøtte og lande på gulvet med fødderne igen. Din far har igennem årene med dig udviklede en teknik hvor han har lært at holde dig imens han gjorde rent, spiste og når han sov fordi han gerne ville være tæt på dig. Da du blev teenager og begyndte at gå til fester med dine venner, sad din far oppe og bekymrede sig, når han så endelig gik i seng sov han sindssygt dårligt, indtil han hørte hoveddøren åbnede, dig der gik direkte i køkkenet, hvorefter han hørte dig gå i seng, først der kunne han ligge sig til at sove.

At være far er uden tvivl det hårdest, men også bedste job i verden. Ens grænser bliver flyttet og afprøvet. Man prøver sit bedste, man fejler, man lærer. At blive far er nok den bedste oplevelse man kan få, den giver så meget mere glæde end man nogensinde havde forestillet sig. Trods alt det din far har været igennem med dig, er der ikke nogle tvivl om at han ville gøre det hele igen, fordi han elsker dig over alt på jorden.

Gaveideer til din far

På grund af alt dette som din far har gjort for dig i løbende af årene fortjener han en god gave, her er lidt inspiration og ideer til hvad du eventuelt kunne give ham. Selvfølgelig er alle fædre ikke ens, og nogle af gave forslagne passer måske ikke helt på din far, men jeg håber du kan finde inspiration og ideer alligevel.

  1. Giv ham en hjemmelavet scrapbog, med de bedste minder dig og din far har sammen.
  2. En oplevelse, hvor dig og din far skal ud og opleve noget sammen. Det f.eks. være en middag, biograf tur, faldskærms udspring, gokart, paintball, ridetur, maraton, krydstogt eller ferie. Der er jo et hav af muligheder så vælg en oplevelse som du ved din far syntes er sjov.
  3. En lækker trøje i god kvalitet, i en flot farve, der skal holde ham varm. Eller andet tøj.
  4. Hvis din far elsker at fiske, så køb en ny lækker fisketang til ham (måske en du ved han ønsker sig). Eller noget fiske udstyr.
  5. Nyt trænings udstyr. Hvis din far er vild med det aktive liv som sports mand, så vi nyt træningstøj være en god ide. Det kan han altid bruge.
  6. Hvis han er vild med gastronomi, så en god kniv, en fed kogebog eller noget køkken udstyr, der måske virker ligegyldigt i dine øjne, men som en madentusiast ville elske.
  7. En god parfume, creme, barberskum eller andre lækre produkter som han kan forkæle sig selv med i hverdagen.
  8. Hvis din far er til alkohol, så ville en god cognac eller en god whisky være en god ide.
  9. Fede gadgets, der findes et hav af alle mulige gadgets. Det er bare at søge på nettet også kommer der en masse op. F.eks. gadgets til køkkenet, bilen, stuen, soveværelse m.m.
  10. Lav en tur for ham, hvor i tager ind til byen og sig til ham at, han må vælge den ting han har lyst til og at du nok skal betale for den. Inviter ham eventuelt på en god frokost og en fadøl bagefter.

Jeg håber du kunne bruge nogle af disse ideer, og at du finder en god gave til verdens bedste far. Husk også at fortælle din far at du elsker ham, selvom han godt ved det er det stadig dejligt for ham at få det af vide.

Skriv et svar