Er det farligt at lade sit barn køre på løbehjul?

Som forælder er man meget varsom omkring hvad ens barn render og laver. Man vil så vidt det er muligt afholde det fra at lave ting, som potentielt kan skade det ved et eventuelt uheld – derfor er mange forældre også meget påpasselige med at lade deres børn køre på løbehjul, da de som oftest kommer til at færdes ude tæt på biler. Men behøver det virkelig at være så farligt, at man ikke kan lade sit barn køre på løbehjul?

Det er ikke farligere end man selv gør det til
Der er ikke nogen tvivl om, at det ikke er helt uden risiko at stå på løbehjul. Det er selvfølgelig ikke umuligt at falde og slå sig – men tager man sig sine forholdsregler, bør fald ikke blive det store problem. Det er muligt at købe en masse beskyttelse til kroppen (hjelm, knæ-, albue- og håndbeskyttere m.v.) Er barnet godt pakket ind, bør et fald ikke være specielt farligt.

Sætter man sig derudover ned med sit barn, og aftaler hvor der må køres henne, så ikke barnet kommer ud på meget befærdede veje, bør risikoen for disse slags uheld næsten ikke være tilstede.

Husk at købe beskyttelse til barnet!
Som tidligere nævnt, så er det muligt at få en del forskelligt tilbehør i form af beskyttelse til sin krop. Et fald er ikke usandsynligt, og det gælder derfor om at være så godt forberedt som muligt. Beskyttelse koster herudover ikke det store, og er klart en investering man ikke må overse, da det gælder barnets sikkerhed.

Synes du alligevel, at det er lidt for dyrt at købe det med, så forsøg at spørge om du og forhandleren ikke kan finde en god samlet pris. Løbehjul til børn bør i udgangspunktet ikke købes uden noget beskyttelse, og ofte vil forhandleren gerne forhandle lidt med prisen – det giver trods alt dig som kunde en god oplevelse, som du fortæller videre til din omgangskreds.

Køb løbehjul til dit barn på nettet!
Du har helt sikkert hørt før, at det er billigere at købe på nettet. Det gælder faktisk også, når man skal købe løbehjul til børn – her finder du oftest de bedste priser online, og du kan derfor med fordel kigge lidt på nettet, før du drager ud i en fysisk butik. Netbutikkerne er kommet godt efter det med at levere informationer om produktet på selve siden, så du ikke er i tvivl om, hvad du egentlig køber!

Skriv et svar