Find de bedste odds på VM 2014

VM i fodbold står for døren. Eller der er i hvert fald i skrivende stund mindre end to måneder til at denne verdensbegivenhed løber af stablen i Brasilien. Det er på mange måder lidt af en ekstra fest, at det er Brasilien der har værtsskabet denne gang. For det første er landet jo kendt for sin legende tilgang til fodboldspillet, den såkaldte sambabold, for det andet er det brasilianske hold et af verdens allerbedste og mest seværdige og for det tredje er Brasilien på mange områder et festligt land, selvom de bestemt også har deres problemer at slås med. Men er det ikke rigtigt at de fleste tænker på fodbold, samba og lækre strande som Cobacabana, når de hører navnet Brasilien?

VM er også en fest for de af os der holder af at spille på fodbold. Hvis man synes at det er ved at være en smule kedeligt at oddse på finsk anden division eller bandy fra Sverige, så er tanken om hele 64 topspændende fodboldkampe næsten ikke til at være i. Det er jo fodbold i absolut topklasse og med højt motiverede hold og spillere.

Alle verdens bookmakere er naturligvis lige så meget på stikkerne op til og under VM, som alle andre der beskæftiger sig med fodboldens verden. Der bliver udbudt odds på alle tænkelig ting. Naturligvis på de enkelte kampe, men alt fra vinder af kampen, første målscorer, resultat og den slags klassiske spil, men også på mere alternative ting, som antal gule kort, antal hjørnespark og meget, meget mere i den boldgade.

Det helt store spil er naturligvis på hvem der samlet vinder VM og kan kåres som verdensmestre i fodbold 2014. Favoritterne er p.t. værtslandet Brasilien, efterfulgt af naboerne fra Argentina og de to europæisk lande Tyskland og Spanien. Nok ikke noget overraskende i dette. Der hvor man kan tjene bedre penge er, hvis man kan spotte en outsider og denne rent faktisk vinder turneringen.

Hvordan overskuer man bedst hvor man får de bedste odds, og hvorfor er det egentlig vigtigt? Mange vil bare vælge den nemme løsning, og spille hos Danske Spil som de plejer, men der er god mening i i stedet at sætte sig lidt ind i hvor man får de bedste odds. Det betyder faktisk ret meget hvor gode odds er når man vinder. Selv den mindste forskel kan betyde færre tjente penge, og det er jo direkte dumt, hvis man tænker over det.

Find de bedste odds her.

Skriv et svar