Find de rigtige spinningsbukser

Hvis du har set reklamer for træningscentre, har du formentlig også set dem reklamere for spinning. Her ser man en masse mennesker sidde på hver deres cykel og cykle inde i et lokale. Det er tydeligt at se, at sveden drypper af dem, samt at effektiviteten i træningen er høj. Det er dog tydeligt, at det er en hård form for træning, hvor der kræves en del af en, men samtidig er resultatet også godt.
Fordelene ved spinning er der mange af, men samtidig skal man også finde sig i nogle ulemper, men kan du se bort fra dem, vil du få meget ud af din træning. En af de største fordele ved spinning er, at det er en effektiv form for træning. Forbrændingen er høj, men samtidig kræver det, at du presser dig selv. En instruktør og musik er dog med til at hjælpe dig med at holde tempoet, men det er vigtigt, at du er villig til at presse dig selv ekstra hårdt for at få en masse ud af din træning.
Det rigtige cykeludstyr
Når man udøver en sport med høj intensitet er det vigtigt, at man har det rigtige udstyr, ellers kan det medføre skader af forskellige størrelse. Til spinning skal man bruge cykeltøj og cykelsko. Denne skrivelse vil fokusere på cykeltøj, nærmere bestemt cykelbukser. Et par cykelbukser har et lag polstring på bagdelen, så man ikke får ondt, når man har cyklet i lang tid med høj intensitet. Polstringen er dog mindre end i normale cykelbukser, da sadlen på spinningcykler er meget polstret end på andre cykler.
Det er vigtigt med cykelbukser, at de først og fremmest skal være funktionelle. Hovedprioriteten skal derfor ikke være, at de er smarte og fancy, da det ikke vil gavne dig i sidste ende, hvis du får ondt af at sidde på cyklen.

Skriv et svar