Find den perfekte oplevelse

Der findes rigtig mange fede måder at få en fed oplevelse på og en af dem er at komme ud og cykle en tur i den danske natur.
Oplevelsen kan være af forskellige karakter alt efter det meget uforudsigelig vejr i Danmark og en cykeltur af den selvsamme rute kan give tre meget forskellige oplevelser alt efter, om man cykler i snevejr, regnvejr eller en høj solskinsdag.
Heldigvis betyder påklædning rigtig meget og hos Cykelpartner.dk finder du både det bedste regntøj til cykelturen, varme cykelhandsker og pigdæk til vintertiden og kortærmede cykeltrøjer og flotte solbriller med og uden styrke til de varme sommerdage.

2 garderober til forskellige formål

For at være klædt godt på til det meste af året bør du have to garderober. En med cykeltøj til sommer og en med varmt cykeltøj til vinter og så naturligvis en vandtæt cykeljakke eller en regnjakke til at trækker over det andet tøj. Tøj og sko betyder rigtig meget og en rigtig sur tur med våde sko og en pude i cykelbusken som sopper kan let vendes til en rigtig fed tur, hvis man blot har en god regnjakke eller regnslag og et par vandtætte cykelstrømper eller skoovertræk. Hvis man har den rigtige beklædning på, så er det faktisk ikke så slemt at køre cykel i øs regnvejr eller i snevejr og med et par pigdæk på sin mountainbike kan man sagtens cykle i sne og på ren is. Så hvis du tror at du ikke kan cykle grundet det ustabile vejr, så tag et kig i vores kategori med cykeltøj og cykelsko eller ring til vores teknikere og få en god snak om, hvordan du bliver godt klædt på til den kommende sæson i regn, sne og slud og forhåbentligt også masser af solskin.

Skriv et svar