Forkæl din bedste veninde og tag hende med til en dag der står på skønhedsbehandlinger for jer begge to

Der behøver ikke at være nogle grunde til at forkæle din bedste veninde. Den bedste veninde er en som vil hjælpe dig uanset hvad du beder om hjælp til eller i det mindste tale dig fra det, hvis det viser sig ikke at være en god ide. Dermed er det også en veninde, som du kan være dig selv med og elsker at bruge tid sammen med. Så hvorfor ikke mixe det bedste fra to verdener og tage din bedste veninde med på en ren forkælelsesdag?

 

God forkælelse har mange navne

Forkælelse kan være alt fra oplevelser og skønhedsbehandlinger til god mad og afslapning. Når det kommer til kvinder er det ofte skønhedsbehandlinger der trækker, hvis dagen skal tilbringes i selskab med en veninde. Der findes et utal af skønhedsbehandlinger, men der vil altid være og har altid været nogle favoritter. Blandt kvindernes favoritter indenfor skønhedsbehandlinger finder vi akryl negle.

 

Akryl negle giver dig og din veninde mulighed for at slå flere fluer med et smæk. Først og fremmest sikrer akryl neglenes hårdhed at de kan holde i flere uger efter behandlingen uden at knække, hvis negleteknikerens råd om vedligeholdelse overholdes. Dertil sikrer hårdheden også at jeres akryl negle kan laves så lange og slanke som i gerne vil have dem.

 www.duwald.dk

 

Som en bonus kan i vælge nøjagtig de farver som i kunne tænke jer. I kan for eksempel vælge jeres yndlingsfarve, en sikker og neutral farve eller en farve som passer til årstiden. Uanset hvilken farve i vælger vil i have flotte og lange negle i lang tid efter og i vil have tilbragt en god dag i selskab med hinanden. 

Skriv et svar