Fyldige læber

Vejen til fyldige læber behøver hverken at involvere kirurgi eller indsprøjtninger. Med permanent makeup er det muligt at få dine læber til at syne af mere uden at skulle gennemgå en smertefuld operation.

Få den varige effekt med permanent makeup 

Kirurgi og indsprøjtninger giver kun en midlertidig effekt i modsætning til permanent makeup som giver dig smukke fyldige læber hver dag. Hvis du vælger at få indsprøjtninger med filler er risikoen for at dine læber kommer til at ligne oppustede andelæber til stede. Hvis du vælger permanent makeup derimod, behøver du ikke at løbe den risiko. Permanent makeup er både billigere og giver et flottere resultat end filler gør.

Den naturlige skønhed

Permanent makeup tilfører dine læber en ekstra dimension ved at fremhæve dine læbers naturlige form. Selve behandlingen foregår ved at der indføres pigment i læbens ydre kant således at læberne bliver definerede og derved kommer til at syne langt fyldigere. Ved at markere læbernes omrids skabes der en slags 3D effekt, der giver en illusion om fyldigere læber. Permanent makeup kan få dine læber til at se smukke ud på den helt rigtige måde, som giver dine læber et naturligt fylde uden at det virker hverken uproportioneret eller overdrevet.  Det indførte pigment giver læberne fylde så du kan vågne op til perfekte, fyldige læber hver eneste dag.

Fyldige læber på rekordtid

Det kræver kun to behandlinger at få optegnet dine læber. Behandlingen til fyldige læber er både hurtig og billig, så du kan få de fyldige læber du har drømt om. På bare to behandlinger, på henholdsvis 2 timer og 1 time 3 uger efter første behandling, kan du få naturligt fyldige læber med permanent makeup

Skriv et svar