Gør din kæreste glad

Kender du det, at du er forelsket eller endda elsker din kæreste, og det vil du bare gerne vise hende ved at gøre hende glad? Har du haft en kæreste, så kender du med garanti denne følelse. Der er mange måder at vise sin kærlighed på.

Ord er ét af de mest almindelige kærlighedssprog. Med ord kan du fortælle din kæreste, at du elsker hende. Du kan også bruge det skrevne ord i form af kærestebreve, digte, eller blot søde sms’er. Hvilken kvinde ville ikke blive glad for denne gestus fra sin udkårne?

Et andet brugt kærlighedssprog er nærhed, intimitet og berøring. Du kan vise din kæreste hvor glad du er for hende ved at kramme hende, holde om hende og kysse og nusse hende. Dette kan også sagtens kombineres med ord, især de talte.

Vil du gerne gøre noget ekstra for hende, du er vild med, så kan du overveje at købe gaver til hende. Alle kvinder elsker at få gaver, det gælder bare om at finde lige den gave, der passer til lejligheden og til hendes smag. Det behøver ikke være en dyr gave som diamanter eller guldsmykker. Selv den mest simple gave eller buket markblomster, kan ramme din kæreste direkte i hjertet, hvis den er givet i den rette ånd. Her kan man virkelig tale om at det er tanken der tæller.

Hvis du har besluttet dig for at give din kæreste en gave, så kan det være at du bliver ramt af samme udfordring som mange andre mænd bliver i denne situation: du kan ikke finde på hvilken gave du skal give hende. Her kommer nettet dig heldigvis til hjælp og du kan anvende én af det mange guides til gaver, der findes online. Og når du alligevel er logget på, så kan du jo også lige så godt købe gaven online og slippe for at skulle ned i en fysisk butik og prøve at finde rundt i alle kvindetingene. Husk blot ikke at få sendt gaven hjem til dig selv, hvis du bor sammen med din kæreste. Der er jo ikke megen overraskelse i det, hvis hun modtager og åbner posten og frarøver dig chancen for at give gaven til hende som en hemmelighed.

Der er flere kategorier af gaver du kan give din kæreste. Alt lige fra klassikeren: blomster, over tøj, smykker, skønhedspleje, eller hvad med en af de populære oplevelsesgaver? Vælger du det sidste kan det bliver en win/win gave, i det du måske selv kan være med til at dele oplevelsen med hende.

Skriv et svar