Gør opmærksom på dig selv med skilte

Skilte er geniale som blikfang og med det rette blikfang kan du nå ud til potentielle kunder. Hvis du vil sørge for at netop du bliver set blandt de mange om buddet – så er skilte et must. Et flot skilt kan hjælpe dig med at give et godt førstehåndsindtryk så du efterlader dig et positivt billede. Der findes flere forskellige typer af skilte, som alle har til formål at gøre dig synlig men som hver især egner sig godt til forskellige formål. Skilte fås blandt andet i form af facadebogstaver, a-skilte eller gadeskilte, galgeskilte, pyloner, byggepladsskilte, bannere, beachflags eller skilte med print.

Skilteplader med print

Skilteplader med print er blandt de mest populære, da disse kan bruges til en bred vifte af formål heriblandt facadeskilte, reklameskilte stadionskilte, bandereklame og meget mere. Skilteplader med print giver dig muligheden for selv at designe dit skilt så du kan få det præcis som du ønsker det. Har du en specifik ide til hvordan du gerne vil have dit facadeskilt, bandereklame skal se ud så har du muligheden for selv at designe det.

Valg af plade

Det første du skal gøre er at vælge plade, dernæst sender du motivet som derefter bliver printet ud og sendt retur til dig når det er færdigproduceret. Du kan vælge mellem tre forskellige typer plader til dit skilt: enten en 3mm alu-sandwich plade, en 5 opskummet PVC plade eller 10mm PVC plade. De forskellige plader henvender sig til forskelligt brug. Den mest anvendte af de tre typer er 3mm alu-sandwich pladen, da denne kan bruges både inde og ude. Derudover er 3mm alu-sandwich pladen konstrueret således at den er yderst stabil, hvilket gør den ideel til udendørs brug. 3mm alu-sandwich pladen er derfor det foretrukne valg til permanente løsninger. Ønsker du derimod en billigere løsning som er god til midlertidige budskaber så er den 5 eller 10mm opskummet PVC plade et godt bud. Fælles for begge plader er, at de kan holde op til 3 år udendørs og væsentlig længere ved indendørs brug.

Skriv et svar