Har du flyskræk eller højdeskræk? Start med en helikoptertur

Får du svedige håndflader når du tænker på højder, og kunne du aldrig drømme om at sætte dig ind i en flyvemaskine i frygten for at styrte ned? Mange danskere lider af højdeskræk og flyskræk, som hæmmer dem i hverdagen og forhindrer dem i at gøre de ting, de gerne vil. Nogle mennesker kan komme denne skræk til livs, ved at se frygten i øjnene og starte ud i små flyvemaskiner eller ved at prøve en helikoptertur.

 

http://pleasebuy.dk/helikoptertur-fraover-aarhus-gavekort-til-helikopterflyvning-for-2-45.html

Det at have flyskræk kan indeholde flere forskellige dele. For nogle mennesker bunder deres flyskræk i angsten for højder, men for de fleste er det sårbarhed, som ligger til grund for, at de er bange for at flyve. Når man sætter sig ind i en flyvemaskine, mister man en form for kontrol, som vi mennesker er vant til at have i vores dagligdag.

I en flyvemaskine ligger ens skæbne i pilotens hænder, hvilket medfører en enorm sårbarhed hos mange mennesker. De fleste ved at det er langt mere sikkert at blive transporteret med en flyvemaskine end for eksempel i en bil, men på trods af det er langt flere bange for at flyve.

For at komme angsten for højder eller for at flyve til livs, må man se frygten i øjnene, og overvinde sin angst. At flyve helikopter minder på mange måder om at flyve i en flyvemaskine, men vil for mange virke mindre farligt, fordi man ikke er så højt oppe og fordi man har et større overblik over, hvad der sker rundt omkring maskinen. Hvis en helikoptertur virker for skræmmende, kan man med fordel prøve en helikoptersimulator på forhånd, for at få følelsen af at sidde i en maskine og vænne sig til lyden og fornemmelsen.

Så hvis du selv har flyveskræk eller kender en, som har, er et gavekort til en helikoptertur eller helikoptersimulator en oplagt gave, som både vil sprede glæde nu og i fremtiden.

Skriv et svar