Hjemmesider til private – det er nemt

Der findes mange danske websider, men langt hovedparten af disse er oprettet og administreret af virksomheder, foreninger og organisationer, der bruger disse med et kommercielt formål. På det seneste er der dog flere og flere danske privatpersoner, der er begyndt at oprette hjemmesider – enten blot af ren og skær lyst til at dele ud af deres dagligdag, men også med det formål at have et samlingspunkt for familiens multimediefiler såsom, billeder og video, der nemt kan deles med den øvrige familie og venner.

Størstedelen af de hjemmesider til private, der i dag er blevet oprettet og findes på nettet har i hvert fald én ting tilfælles, hvilket er, at de er oprettet ved hjælp af én af de utallige gratis tjenester på nettet, der gør det muligt at oprette en hjemmeside uden teknisk kendskab til eksempelvis HTML, CSS og JavaScript såvel som web-programmering. Der findes både danske og udenlandske systemer der tilbyder denne form for services; den mest markante spiller på det danske marked er uden tvivl 123hjemmeside, der har eksisteret længe, mens flere og flere dog er begyndt at holde øje med tjenester såsom, WordPress, Blogger og Tumblr, der gør det muligt at lave en blog i løbet af blot ganske få sekunder.

Bruges hjemmesider til private til andet end blogindlæg og billeder?
Der er ingen tvivl om, at langt hovedparten af de hjemmesider til private, der i øjeblikket florerer på Internettet, er sider der er oprettet med ovenstående formål. Dog bliver disse hjemmesider også oprettet med andre formål, hvilket eksempelvis kan være i forsøget på at få solgt sin bolig og man derfor har besluttet enten af forestå salget på egen hånd eller blot gøre noget ekstra for at få promoveret sin bolig på Internettet, og dermed også forhøje chancerne for et potentielt salg. Disse hjemmesider til private er som oftest også oprettet gennem tjenester såsom, 123hjemmeside.dk, Weebly, wix.com eller lignende.

Hvordan får jeg selv en hjemmeside til nul kroner?
Det er bestemt ikke vanskeligt at få etableret en hjemmeside til nul kroner – det tager ikke meget mere end 5 minutter at opsætte hjemmesiden og herefter tager det også kun ganske få minutter at lære det bagvedliggende system at kende, da det i langt hovedparten af tilfældene ikke er særlig vanskeligt at håndtere og arbejde med. Hjemmesider til private er helt nyt marked for disse tjenester, så derfor har de stort fokus på det i øjeblikket.

Skriv et svar