Hometrainer fra Elite behøver ikke koste en formue.

Hvis man ikke gider have en billig hometrainer af ringe kvalitet, så bør man overveje at kigge efter en hometrainer fra Elite. Elite laver nogle rigtig gode hometrainere og man kan finde modeller, som koster over 10.000 kr. Men Elite laver også nogle gode solid kvalitets hometrainere, som man kan få til priser under 1500 kr.
En hometrainer fra Elite er en af de hometrainere som larmer mindst, men man skal være opmærksom på, at hvis man ikke kører med et decideret hometrainer dæk, så kan det godt svine ret meget. Men man kan få dæk til hometrainer for priser fra omkring 150 kr. så det er ikke noget, der burde vælte budgettet.
Når man køber en hometrainer fra Elite, så følger der oftest en forhjulsblok med. Denne er nødvendig, for at cyklen kommer til at stå i samme vatter, som den gør når man cykler normalt på den. Hvis man køber en brugt Elite hometrainer eller hvis man finder et sted, hvor blokken ikke følger med, så bør man købe den separat. Hvis man kigger sig omkring på nettet, så kan man altid finde en hometrainer fra Elite til billig pris, hvor der følger både blok og quickrelease med.
Der findes også mange andre billige hometrainere på markedet, men hvis man gerne vil have en god og stabil hometrainer, som man ikke skal til at reparere på, så bør man købe en af de anerkendte mærker som Elite, Tarx eller Bkool. Disse anerkendte producenter laver godt nok nogle billige hometrainere, men de har et navn at leve op til og derfor laver de aldrig deres hometrainere så billige, at de ikke kan være dem bekendt. Hvis man gerne vil løfte sit træningspas til et helt andet niveau, så bør man overveje at købe en hometrainer med tv eller pc tilslutning. Her har man mulighed for at køre forskellige træningspas. Så hvis du altid har drømt om at være med i Tour De France, så har du nu muligheden.


Skriv et svar