House Doctor vaskepose – opbevaringspose

House Doctor er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at levere lækkert dagligdagsdesign, som passer godt til de danske hjem. Samtidig med at de finder nogle rigtig flotte designs – så vil de også gerne finde interiør, som alle har råd til at købe. Derfor får du ikke de absolut bedste topprodukter fra House Doctor, men blot rigtig meget for dine penge.
Firmaet blev grundlagt i 2001 og har vundet stor anerkendelse siden.
Et af de produkter, som man i denne tid ofte ser rundt omkring i de danske hjem fra HouseDoctor er deres opbevaringsposer herunder vasketøjsposer. Der er lavet flere variationer, men det helt store lige nu er deres stribede vasketøjsposer. Modellerne hedder House Doctor Stribes og bliver lavet med råhvid baggrund og dekoreret med sorte striber.
Vasketøjsposen bliver lavet i to størrelser og har to praktiske håndtag, så man let kan flytte rundt på posen. House Doctor skriver selv om denne pose, at man evt. kan bruge den til opbevaring af legetøj eller andre ting.
Selvom der ikke er et stativ eller anden form for afstivning omkring eller i posen, så holder den formen rigtigt fint og står på ingen måde sjusket. Stoffet er kraftigt og holder pasformen igennem meget lang tid. Vasketøjsposen eller opbevaringsposen er bestemt en fin investering og med sin pris til under 100 kr. for den store model får man ikke blot en god vasketøjspose, men man får også et rigtigt fint og dekorativt stykke interiør til sit hjem

Se aktuelle tilbud på vaskeposer her >>>

Her finder du en liste over vores samarbejdspartnere, som sælger House Doctor
BoxDeLux – Vasketøjskurve og Vasketøjsposer
NiceHair – Stort udvalg i House Doctor

Skriv et svar