Hvordan kan man få en sundere livsstil?

Der er meget, som man kan gøre for at komme til at leve et sundere liv. Mange går vildt meget op i, at man skal ændre sin kost og at holde fri i længere perioder, så man ikke bliver udsat for så stort et pres og så mange forventninger, at man ende op med at blive stresset.
Men der findes også en anden mulighed, som der er mange der overser. Det er nemlig blevet populært at benytte sig af et såkaldt fitness ur eller fitness armbånd. Et af de meste kendte er Garmin Vivofit og udviklingen af denne, som hedder Garmin Vivosmart.

Garmin Vivosmart – din personlige assistent

Vivosmart kan bliver din nye personlige assistent, som guider dig i løbet af dagen og sikrer sig, at du lever op til de mål, som du har lovet dig selv.
vivosmart_lille
Effekten af at få sig bevæget i løbet af en dag, er af langt større betydning, end mange er klar over. Her er der ikke tale om, at man skal ud og lave en masse hård sport. Men blot det, at man rejser sig op i løbet af en dag og går lidt rundt, er af temmelig stor betydning for ens ve og vel og det øger faktisk ens forbrænding en hel del.
Garmin Vivosmart sørger for, at man ikke sidder stille for længe og allerede efter en time, kommer der en indikator på, at man har siddet stille for længe og at man bør rejse sig op og gå lidt rundt. Når den første bjælke har vist sig på uret, så går der kun et kvarter, inden at armbåndet gør dig opmærksom på, at du stadig ikke har været oppe og bevæge dig lidt. Dette bliver den ved med 3 gange mere inden den giver sig til at vibrere. Det gamle Vivofit havde ikke vibrator funktionaliteten og derfor skulle man huske at kigge på uret, for at opdage, at man skulle op og i gang. Ofte skyldes inaktivitet ikke, at man ikke gider bevæge sig lidt, men skyldes i stedet, at man ikke tænker over det, eller at man er helt opslugt af, det som man er i gang med. Derfor er det en kæmpe fordel, at Vivosmart kan give en fysisk advarsel uden at vække den store opsigt.

Den lydløse kommunikator

Vivosmarts evne til at give en lydløs besked er desuden genial i forbindelse med, at man har mulighed for at koble sin telefon op og bruge uret til at give notifikationer ved fx mail og beskeder. På denne måde kan man få en total ubemærkelig besked om, at man skal tjekke sin telefon, sin mail eller komme op og gå lidt.

I skrivende stund koster et Garmin Vivosmart 1599 kr. men hvis du vil have “dagsprisen” – så bliver prisen løbende opdateret på http://hvadkoster.dk/hvad-koster-garmin-vivosmart-hrm-wellness-armbaand/

Skriv et svar