Hvorfor er 5:2 kuren den bedste?

Det er naturligvis en objektiv holdning hvorvidt 5:2 kuren er den bedste af sin slags, men nedenfor finder du dog alligevel en række årsager til at 5:2 kuren er den bedste kur og derfor også en række grunde til, hvorfor det lige netop er denne kur, som du skal give dig i kast med, hvis du gerne vil tabe dig omkring et halvt kilo pr. uge. Du vil særligt synes rigtig godt om 5:2 kuren, hvis du er én af dem, der har slidt og brugt rigtig mange timer i fitnesscenteret og forsøgt med flere hundrede forskellige kostomlægninger.

Nem at gå til og nem at fortsætte

Der er ingen tvivl om, at det er en kur, der er rigtig nem at gå til, så uanset om du har stor erfaring med at være på kur og har prøvet mange andre kure gennem tiderne, eller du aldrig før har været på kur, så vil du nemt kunne komme i gang med 5:2 kuren. Der er ikke alle mulige absurde regler, krav og øvrige ting, som du skal have klargjort eller være indforstået med, inden du kan gå i gang med kuren.

Kun 2 ugentlige fastedage

Vælger du 5:2 kuren, så er du teknisk set kun på kur to dage om ugen, da du i disse to dage skal faste. Her må du indtage 500 kalorier dagligt som kvinde og 600 kalorier som mand, hvorfor der altså ikke er tale om en 100% faste, men derimod blot en kraftig nedtrapning på kalorieindtaget. Du får ganske vidst ikke synderligt meget mad på dine fastedage, men du kan dog trøste dig selv med, at det er bedre end absolut ingenting, og det faktum at du må spise almindeligt dagen efter – medmindre du vælger at faste to dage i streg.

Den virker hurtigere end øvrige kure

Når man går på kur, så vil man selvfølgelig gerne se resultater så hurtigt som muligt. Med 5:2 kuren kan man oftest se resultater allerede efter den første uge, eftersom man som oftest taber sig omkring et halvt kilo om ugen med 5:2 kuren. Det virker måske ikke af synderligt meget, men det er dog det skam, og det er også med til at gøre 5:2 kuren til en af de mest effektive slankekure, som der kendes til i øjeblikket. At den så oven i købet virker afsindigt hurtigt og er mindst lige så nem at gå til, er selvfølgelig bare et kæmpe bonus.

Du kan købe en e-bog om 5:2 kuren på 52faste.com

Skriv et svar