iPhone 6s gennemgang

John Ive – du kender ham måske? Hvis ikke du gør er John Ive, manden som taler i videoen oven for manden bag alt visuelt hos Apple. Det skal man tage med et gramt salt, men han er altså Chief Design Officer: på godt dansk, chefen for design.

John Ive er for mange Apple interessenter den mest fantastiske hjerne bag. Som du måske kan føle har han en passion for design. Han mener at man vigtigst af alt skal have en god intention; en intention som alle hos Apple deler.

I videoen er kan du få en fin visuel gennemgang af iPhone 6s – men vi vil gerne lige et spadestik dybere. Sådan at du virkelig kan forstå hvad der er bag iPhone 6s, det er jo trodsalt den nye iPhone 6s.

Selvom at det er den nye iPhone, så kan du faktisk allerede få den til 4.419 kr. – dette er dog 16GB modellen. Men tænk lige over det inden at vi gennemgår hvad du kan få for pengene. Du kan nemlig altid dele de 4.419 kr. ud på 24 mdr., og så kan alle få råd til den nye iPhone 6s fortæller mere om iPhone 6s pris på deres side – de er et besøg værd.

Og nu til de interessante sager – ikke mere om pris og andet kedeligt. Du vil have viden om hvad den der nye iPhone overhovedet kan, ikke?

Specifikationer

Sammenlignet med den ældre model, altså iPhone 6, er der ikke meget ændret i specifikationerne. Helt simpelt, hvis vi ser på skærmen er intet ændre. Alligevel er alt ændret. Skærmen er revolutionerende. Apple har nemlig med den nye iPhone integreret det såkaldte 3D Touch, og hvad er 3D touch? John Ive, kommer i videoen ind på det. Se den, du vil blive forelsket. Til dig som foretrækker tekst fremfor snak: 3D touch gør at du kan holde din Kamera-app-knap nede og få 3-4 muligheder, du kan nemlig hurtigt vælge om du vil optage en video eller tage en selfie. En genial ide, som vil spare os for måske 2-3 sekunder i dagligdagen, hvis man altså tager mange billeder. Alligevel vil dette ændre måden vi bruger smartphones på. Det vil nu være nemmre at komme fra A > B inde i din smartphone.

Det er faktisk dét, du får ikke andre nye unikke features med iPhone 6s – så hvis du har en iPhone 6 kan du nemt opgraderer til det nyeste iOS og kunne de samme ting som iPhone 6s, undtagen det fantastisk 3D touch.

Du vil gå glip af noget hvis du i det mindste ikke besøger Elgiganten for at prøve 3D touch.

Skriv et svar