Klip til hele familien

Mangler du en frisør, der kan klippe hele familien, og måske endda også kan råde og vejlede Jer til valg af frisure? På skønhedsklinikken i Kolding, har de sin egen dygtige frisør, der både tilbyder farve, klip, permanent og håropsætning.

 

En normal børneklip for børn under 12 år, koster 265 kroner, mens en herre klip koster 250, og en klip til kvinder koster 350 kroner. Det vil altså sige, at en lille familie på 3, kan blive klippet for en beløb af 865 kroner, hvilket er langt billigere, end hos mange hårsaloner. Priserne afhænger naturligvis af hårets længde, hvilket man kan læse meget mere om på Koldings skønhedskliniks hjemmeside. Det er nemt og hurtigt at booke en frisør tid online på samme hjemmeside, hvor du frit kan vælge de ledige dage i kalenderen.

 

Skal du til fest, kan Koldings frisør ligeledes hjælpe dig med, at slippe for en kamp med dit hår foran spejlet. Du skal blot ringe ind til din frisør i Kolding nogle dage forinden, aftale en opsætning, og så komme ind på dagen. Dog er der mange, der har erfaringer med, at opsætningen er flottere dagen efter, men det er helt op til kunden selv. Faktisk kan de håropsætninger, som salonens egen frisør sætter, holde i helt op til 7 dage efter håret er sat, hvis man da ikke vasker håret.  Denne frisør laver ligeledes brudeopsætninger til en pris af bare 900 kroner, og hvis man ønsker en smuk brude makeup med i købet, koster dette kun 1200 kroner.

 

Salonens frisør i Kolding følger med i tidens mode og tendenser, og ved derfor altid hvilke frisure, der er in netop nu. Så trænger du til et nyt look eller en ny farve, kan du tage en snak med skønhedsklinikkens frisør i Kolding, og aftale hvilket look, der vil passe bedst til dig.

 

Skriv et svar