Køb billig lyserød cykelstol fra Yepp

Yepp laver nogle fede farvede cykelstole og sidste skud på stammen er en vildt fed lyserød cykelstol.

Førhen var min ynglings cykelstol den blå cykelstol fra Yepp, men denne må helt klart vige pladsen for den lyserøde cykelstol. Yepp gennemfører altid en lancering af nye produkter til ug og også denne gang kan man naturligvis få lyserøde fodstropper med til sin nye Yepp cykelstol.

Yepp modeller i lyserød

Yepp har lavet både deres testvindende cykelstol, som hedder Yepp Maxi i lyserød og deres frontmonterede Yepp Mini i lyserød. De to nye cykelstole giver er helt nyt pust til Yepps i forvejen meget farverige kollektion af cykelstole. Desværre har jeg stadig ikke set Yepp Easyfit cykelstolen i lyserød, men man kan jo håbe på, at denne også kommer med i lyserød i den næste kollektion, så man kan få lidt farve på Yepp Easyfit også, så også cykelstol til elcykel, kan få lidt farve over designet.

Bogstaver og andet pynt.

Hvis man gerne vil differentiere sig lidt ud over de flotte farvede cykelstole, så kan man overveje at se lidt på noget af det andet tilbehør til Yepp. Yepp har lavet både nogle ret flotte og fantasirige puder til deres front cykelstol – her kan man både få kaniner og naturligvis også en med et Yepp motiv. Hvis man vil have lidt pynt på cykelstolen bagpå, så kan man overveje at se lidt nærmere på bogstaver til Yepp cykelstole. Yepp har lavet en hel tal og bogstavserie, som man kan sætte bagpå sin cykelstol, både som pynt men også så cykelstolen er lettere at genkende.


Skriv et svar