Kortbenet jumpsuits der er klar til foråret

Er man optimistisk omkring længden af denne vinter, så tænker man sig allerede væk til sol og sommer, pool og kolde drinks. Naturligt kommer man til at tænke på garderoben, som bare er langt fra sommerklar lige nu. Måske er ens sommertøj pænt gemt væk i kasser, eller henvist til bagerst i skabet. Hvad end ens situation er, så længes vi vel alle efter at hoppe i sommerkjolen og sandalerne. Allerede nu kan man sikre sig, at være først ude når temperaturerne stiger og solen igen kigger frem, for der er begyndt at dukke elementer op, som bliver en del af sommermoden 2013.

Især hos onlineshoppen Nelly.com, ser man, at vinteren ikke har taget fuldstændigt over. Kjole-sektionen har masser af blomster-tryk og friske farver, shorts udvalget er langt større end forventet, årstiden taget i betragtning, og deres jumpsuits er ikke alle med lange ben. Fabrikanten RUT har et rigtig lækkert og overraskende billigt jumpsuit på siden. For 240 kr. får man deres sorte NOVA jumpsuit med en flot v-neck udskæring, der fortsætter ned i en lynlås og stopper ved taljen, hvor et elastikbånd indvendigt giver en feminin skæring, der bringer fokus på formerne. Også ryggen har en spektakulær udskæring, hvor man rigtig kan se de elegante træk af ens ryg. Det er ikke tilfældigt, at de selv kalder det et playsuit, for det er et jumpsuit der til billige penge er klar til at ramme dansegulvet i den tidlige sommer eller endda—hvis man ikke er kuldskær—til nytårsfesten, med et par tykkere strømpebukser indenunder.

Velour har med deres Harriet jumpsuit et lidt mere hverdags-agtig og afslappende formål for øje. Der er lommer både foran og bagpå, så der er plads til, at man har lidt af hvert med dig. V-udskæringen og bindebåndet omkring taljen er feminint uden at være for vovet. Ærmerne kan endda rulles op, hvis man hellere vil have tanktop-looket foroven. For 879 kr. kan du glæde både dig selv og din garderobe med det første jumpsuit denne sæson!

Skriv et svar