Lækkert cykelgear til dig som cyklist – alt hvad du kan forestille dig, og mere til endda

Det er ikke kun cyklen der gør en til cyklist – det handler også om det gear man ifører sig, når man er på vej til at trille en tur. Givet er det, at det kun er folk der går op i cykling som motionsform eller som nydelsesmoment, som rent faktisk køber cykeltøj og andet cykelgear, men det bør ikke holde hverdagscyklister fra at kigge på det udvalg der nu engang er, inden for cykeltøj. Et sæt cykelshorts er ikke bare shorts, ej heller er strømer bare tennisstrømer eller handskerne strikket af mormor.

Klikker man sig ind på Cykelpartner.dk og ser deres udvalg af cykeltøj, så bliver man ikke blot overrasket, man bliver næsten overvældet. Ikke nok med, at tøjet og gearet er opdelt i brugbare og håndterbare kategorier, så er der også rigtig mange af dem. Man kan få alt fra strømper, veste, knickers, forskellige jakker alt efter årstiden, kompressionstøj, reflekstøj, handsker, sko, briller, ben-, arme-, og knævarmere, og det er endda ikke alle kategorierne. Der er tøj og udstyr til enhver situation, både cykelmæssigt men også vind- og vejrmæssigt.

Man kan også finde en udførlig størrelsesguide med helt konkrete instruktioner om hvordan man måler en selv, så man er sikker på, at man køber tøjet i den helt rigtig størrelse, i forhold til ens kropsbygning. Man får intet ud af, at købe trøjer der er alt for store, eller fantomdragter der kravler op under cykelturen fordi den er for lille i størrelsen.

Skriv et svar