Hvor længe kan en energidrik holde sig?

Energidrik – hvor hurtigt skal sådan en drikkes?
Når man benytter sig af de færdig producerede energidrikke, så behøver man ikke spekulere så meget i, om det er lang eller kort tid siden, at man har blandet sin energidrik. Hvis man derimod bruger hjemmelavet energidrik, så kan det være en helt anden sag. I de hjemmelavede energidrikke er der ikke forskellige tilsætningsstoffer, hvilket jo er et helt klart plus for kroppen, men i forhold til holdbarheden, så kan det også gå hen og være en meget stor ulempe.
Færdigblandet energidrik såsom High5 4:1 indeholder en del tilsætningsstoffer, som ikke blot gør, at det færdige energipulver kan holde sig i lang tid i bøtten efter at man har åbnet den, men disse tilsætningsstoffer i energipulveret gør også, at når man laver den færdige energidrik, så kan det holde sig frisk i et godt stykke tid. Indenfor cykelsporten benytter man ofte energidrik og dette bruges også af de ryttere, som dyrker landevejscykling og som dermed er af sted på landevejene i mange timer af gangen.
Selve pulveret til energidrikken kan holde sig i meget lang tid, hvorimod at vandet, som man blander i har en begrænset holdbarhed. Og derfor er det faktisk vandet i energidrikken, som er afgørende for, hvor længe en færdigblandet energidrik kan bruges. Så hvis du har blandet din drik, så kan du selv bedst afgøre, hvornår du ikke mere mener at det er forsvarligt at bruge energidrikken ud fra, om du ville drikke vandet eller ej, hvis det havde stået enten i eller udenfor køleskabet. Du kan læse mere om forskellige former for energi på www.billige-tilbud-online.dk

Skriv et svar