Mange lækre modeller i cykelstole fra Yepp

Når man skal vælge en cykelstol, så vil valget for manges vedkommende ofte falde på en Yepp cykelstol, men der er 3 interessante modeller at vælge imellem og hvilken en er interessant.
Yepp Maxi.
En Yepp Maxi cykelstol er den, som langt de fleste kender. Det er en cykelstol til at montere bagpå cyklen med eller uden bagagebærer. En Yepp Maxi bliver monteret med et specielt beslag på cyklens stel og er den af cykelstolene fra Yepp, som er testet, som den bedste cykelstol.
Yepp Mini.
En Yepp Mini er Yepps frontmonterede cykelstol og den kan monteres så barnet kigger fremad eller bagud efter eget ønske. Hvis man vælger en Yepp Mini og lader barnet sidde og kigge fremad, så kan man vælge at sætte en vindskærm på barnestolen, til at beskytte barnet mod den værste vind. En vindskærm kan let og hurtigt afmonteres igen.
Yepp Easyfit.
En anden af Yepps modeller hedder Yepp Easyfit og kaldes også for Yepp Easyfit til bagagebærer. Denne barnestol kan ikke monteres direkte på cyklens stel og dette er en fordel, hvis man har en elcykel. Yepp har lavet deres Easyfit netop for at dække behovet for at kunne leveren en cykelstol til elcykler.
Hvad skal man så vælge?
Det er meget op til ens smag og selvfølgelig også til ens cykel, om man skal vælge den ene eller den anden cykelstol. Hvis man har en cykel uden bagagebærer, så skal man naturligvis ikke vælge en Easyfit, som skal understøttes af et bagagebærer og har man en elcykel, så skal man være opmærksom på, at en Yepp Maxi ofte ikke kan sidde på en elcykel. Om man vil have en cykelstol til bagpå eller til foran, er en smagssag. Alle de test der har været af cykelstole, viser at en cykelstol der er monteret bagpå en cykel direkte på cyklens stel, er mere sikker for barnet end både en frontmonteret cykelstol og en cykelstol som er monteret på bagagebærer. Du kan se alle modellerne her.

Skriv et svar