Der er mange MTB cykler at vælge imellem

Det er ikke alle, der har mulighed for at tage bilen til skole eller arbejde. I disse tider, hvor vi har snak om klimakriser hængende om ørerne, er der mange der vælger at tage cyklen i stedet for bilen. Til børn vil man ofte vælge at slå flere ting sammen, når man skal investere i noget der skal holde længe, og det kunne for eksempel være en moutainbike.

Mountainbike, eller blot MTB, er en cykel, der kan bruges af både børn og voksne. En mtb adskiller sig fra andre cykler ved at være designet til også at kunne i grovere terræn, og altså ikke kun asfalt. Eftersom børn ofte gerne vil ud og have det sjovt og prøve grænser, er en mountainbike et oplagt valg.

Især familie der bor tæt på skov og strand bør overveje, om en mountainbike ikke ville være et bedre valg, i stedet for for eksempel en citybike eller en normal børnecykel. Med en MTB cykler kan børn nemlig slå transport, leg og sport sammen, idet mountainbike er en officiel sportsgren, der blandt andet er på OL-programmet, og også ses som udgangspunkt i mange turneringer rundt omkring i landet i løbet af året.

Først og fremmest skal MTB cykler selvfølgelig udfylde en daglig funktion for barnet, og derfor vil det også være en ting, som bliver brugt meget. Man skal altså finde frem til et produkt, som barnet synes er pænt, og som man som voksen ved vil holde i mange år. Det er ærgerligt, at barnet når at blive glad for sin mountainbike, og så skal den pludselig erstattes med en ny, fordi det ikke kan betale sig at reparere den længere.

Vær derfor grundig og kræsen når du vælger mountainbike til børn. Det er besværet værd!


Skriv et svar