Miele giver sig ikke kun et rent hjem, men også en positiv støvsugnings-oplevelse

Er man bekendt som forbruger med Miele’s produkter, så har man en god idé om, at Miele producerer innovative produkter, som blandet med tyske traditioner for håndværk og kvalitet, resulterer i fantastiske produkter som virker fra dag ét af. Hos Miele sættes der en stor lid i, at være nyskabende. Alle deres produkter forbedres kontinuerligt, så de altid er up to date med den nyeste teknologi og opfylder de påkrævede standarder.

En støvsuger fra Miele er altså mere end en støvsuger – det er en stykke teknologi, som ikke blot efterlader ens hjem rent og pænt, men som også beholder op til 99,9% af det finstøv, som støvsugere pisker op ved fremkomst, inde i dens filtre. Med et 12-trins filtersystem, som omfatter Miele’s innovative HyClean støvsugerpose, beskyttelsesfilter ved selve støvsugerens motor og udblæsningsfilteret ved støvsugerens bagende, så filtreres finstøvet således, at det er 99,9% rent luft som støvsugeren udskiller bagtil.

I HyClean støvsugerposerne forefindes netop Miele’s smarte hygiejnelukning og armeringsnet indvendigt i støvsugerposer, så skarpe genstande ikke prikker hul, og så støvet forbliver inde i posen. Samtidig er posen også et filter i sig selv, som så indgår i Miele’s 12-trins filtersystem, som garanterer kunderne rent luft og rene gulvtæpper og gulve. Udover de tre nævnte filtre, så er der ni HEPA filtre, som er allergivenlige. Her opsamles pollen i så stor en mængde, at der er betydelig forskel på støvsugning med støvsugere uden 9 x HEPA filtre. Det er især modellerne S 5281 og S8 Brillian Light XL som er de mest populære støvsugere fra Miele med disse tekniske specifikationer. Klik her for at læse mere.

Skriv et svar