Den nye Iphone 7 er på markedet

Der har længe været rygter om, at den nye Iphone 7 ville komme her i efteråret og det har vist sig, at disse rygter var sande. Mange har formodet, at Apple ville komme med en ny model, så den kunne nå at blive markedsført inden den med høj sandsynlighed kommer til at ligge under mange juletræer som det helt store julegaveønske denne jul. Og de mange formodninger har vist sig at holde stik, fordi her midt i september bliver den nye model nemlig frigivet og dette giver brugerne nye muligheder. Specielt det nye kamera, som består af ikke mindre end to linser, som arbejder sammen, giver nogle billeder i rigtig høj kvalitet og gør et almindelig kamera endnu mere overflødigt, end det har været med de sidste modeller.
Der er naturligvis mange andre nye forbedringer og både på lyd og billedesiden er der også kommet nogle nye tiltag, som gør den nye model yderst attraktiv. Foruden nogle højttalere, som er væsentligt bedre i Iphone 7 end i nogle andre modeller, så langerer Apple også nogle nye trådløse høretelefoner i sammen lancering, som den nye Iphone. De nye høretelefoner er trådløse og vejer alligevel kun ganske lidt mere, end et par af de mere traditionelle høretelefoner.
Prisen på den nye Iphone ligger ikke i et prisleje, som er meget højere, end man kunne forvente, hvis man tager statistikken over, hvordan prislejet har været ved de tidligere lanceringer af nye produkter fra Apple. Og på samme måde som langt de fleste tidligere modeller, så kan man nok også godt forvente, at den nye Iphone vil holde et ret højt prisleje både her i starten og henover efterår og vinter.
Du kan finde de aktuelle dagspriser på Iphone 7 på http://hvadkoster.dk/hvad-koster-en-iphone-7-og-iphone-7-plus

Skriv et svar