Pigecykler er det nye sort

Samfundet har taget en radikal drejning de seneste par år. Hvor det før i tiden var et statussymbol at kunne hente og bringe sine børn fra og til skole, arrangementer og alskens fritidsaktiviteter i bil, ser vi nu en ny trend vokse blandt børnefamilier. Det er blevet essentielt, at børnene lærer at tage ansvar overfor miljøet, men også overfor deres egen sundhed og velvære. Derfor er cykler både til piger og drenge blevet et hit, da cyklerne bidrager til en bedre kondition og en voksende uafhængighed. Børn er nu ikke bundet af deres forældre, for at kunne komme fra ét sted til et andet, og har derfor langt større selvbestemmelse heraf.

11916004

Cykler med støttehjul er startskuddet

Pigerne starter med at øve sig på cyklen fra de er helt små. Derfor er cykler med støttehjul en fantastisk start, som kan bidrage til at holde modet og gejsten oppe hos selv de mest indlæringsvanskelige børn. Pigecykler med støttehjul giver de små, porøse væsner en sikker start på den stejle indlæringskurve, som er at cykle. Støttehjulene virker som et sikkert plateau, en hjælpende hånd så at sige, når færdighederne skal indlæres. Når barnet er blevet sikker på sin fine pigecykel, så kan man fjerne støttehjulene eller måske er tiden kommet til at købe en ny og lidt http://www.cykelpartner.dk/cykler-m-m/boernecykler-1-7-aar_8044_8047~c.html

Størrelsen på cyklen er essentielt

Man ønsker naturligvis den bedste start for sit barn, og det er derfor uhyre vigtigt at anskaffe sig den korrekte størrelse cykel, inden man sender sin lille pige ud på de asfalterede veje. Derfor skal man også tage til overvejelse, hvilken størrelse cyklen skal have, inden man sætter dem i sadlen og giver slip. Størrelsen på cyklen afhænger af, hvilken højde pigen har, og det kan være alt fra 12 tommer, 16 tommer, 18 tommer, 20 tommer og 24 tommer. Man bør derfor nøje måle sit barn, inden man anskaffer sig den nye cykel, for at sikre sig den bedst mulige kørselsoplevelse for sit barn.

Skriv et svar