Pimp din hverdagscykel op med lækre dæk

Søger man med lys og lygte efter et trofast og pålideligt transportmiddel, så er der for mange ikke et entydigt svar. Det skulle dog være rulleskøjter, men det er jo heller ikke holdbart i længden. Problemet med cykler er generelt lige til – punkteringsfaren og faren for, at kæden umotiveret hopper af mens man cykler. Det er muligt at gøre en aktiv indsats, for at forhindre begge ting i at ske. Med udgangspunkt i hverdagscykler, som er de mest forekommende cykler i landet, så kigger vi hurtigt nærmere på begge punkter.

Dét, at kæden hopper af kender vi alle til. Det er surt, træls og mest af alt, ubelejligt. Man er nødt til at afbryde sin tur øjeblikkeligt, og få fingre og eventuelt tøj beskidt. Men på langt de fleste hverdagscykler, så er kæden bokset inde for en sikkerhedsskyld. Det nedsætter risikoen for, at kæden hopper af og de indvendige gear der findes på hverdagscyklerne, så er det også svært at hoppe ud af gear på en måde, så kæden også hopper af. Altså er man allerede sikret, hvis man har eller har tænkt sig at anskaffe, en af de nyere hverdagscykelmodeller, da de har de features.

Omkring dækkende der punkterer, så er der en simpel løsning. Man kan fra start skifte dækkene ud, så man har helt eminente dæk, af absolut højeste kvalitet. Nogle cykeldæk kommer med 1 års punkteringsgaranti, mens man igen kan købe anti-punkteringsdæk. Som tilkøb til cyklen investerer man altså i pålideligheden af ens cykel, så den netop altid er klar til en hurtig tur ned til det lokale supermarked.

Skriv et svar