Så nemt er det at skifte mobilselskab

De fleste danskere er mere eller mindre bange for at skifte mobilselskab, men hvorfor egentligt? Mange tror nemlig det er svært og bøvlet, men faktisk er det helt modsat.

For det har netop aldrig været lettere at skifte mobilselskab i Danmark, eller rettere, det har altid været let, nu er det bare også blevet billigere. For konkurrencen på mobilabonnementerne har aldrig været så lave som nu, og derfor bør du også vide hvor let det rent faktisk er at skifte mobilabonnement.

Lige som med så mange andre ændringer er det altid godt at være godt forberedt. Derfor er det altid en god ide, også når du skal skifte mobilselskab at tage dine forholdsregler. Tjek derfor stadig din mail, din brevkasse osv. når du er ved at skifte mobilselskab.

Den største bekymring når du skifter mobilselskab er sandsynligvis spørgsmålet, om du kan beholde dit nuværende mobilnummer, og her er svaret ja. For når du skifter mobilselskab kan du sagtens beholde dit nuværende mobilnummer, medmindre der er skrevet andet i dit nye mobilabonnement. Det kan ske at du skal betale en lille smugle for, at beholde dit nuværende mobilnummer. Dog er det i udgangspunktet gratis at beholde sit mobilnummer. I langt de fleste tilfælde vil du nemlig igennem din bestilling, skulle opgive om du vil beholde dit nuværende eller få dig et nyt.

Det kan være svært at sige hvor længe din overflytning tager. Dog er det altid mobilselskaberne der flytter dit nummer, hvis altså du vælger at beholde dit nuværende nummer. Vil du gerne have et nyt nummer, kan du oprette dit abonnement hos det nye selskab med det samme. Dog betyder dette, at har to mobilabonnementer hvis ikke du får opsagt det andet. Du skal derfor ligeledes være klar over hvor om du har bindingsperioder på dit mobilabonnement. Har du det, kan du ikke oprette et nyt mobilabonnement før din bindingsperiode er udløbet.

Vælger du at beholde dit nuværende nummer kan det tage nogle få dage at skifte mobiludbyder. Dette skyldes at dit nuværende selskab skal flytte dit nummer, og derefter skal det registreres hos din nye udbyder. Det er dog alt i alt meget let, da din gamle og nye udbyder gør arbejdet for dig.

Vil du gerne have et nyt mobilabonnement der er endnu billigere end det du har i dag, så klik ind på prissammenligningssider som telmodi.dk. telmodi.dk er en hjemmeside hvor du kan finde alle mobilabonnementerne i Danmark der passer til netop dit behov. På den måde kan du finde lige netop det abonnement du ønsker, og sammenligne med alle selskaberne. Du finder derfor det bedste og det billigste mobilabonnement til dig.

Skriv et svar