Sådan kan man spare mange penge på væske

Mange af os har været i den fase du gennemlever lige nu. Det konstante pres med altid at have det rigtige på, have den nyeste frisure, vide om alle og desuden have det helt store overskud til at følge din uddannelse. Du kan bruge lang tid online på at finde de bedste tilbud eller udsalg, så du kan få det populære tøj til overkommelige priser. Det kan føles som et stort pres. Der er helt sikkert mange der siger til dig, at du slet ikke behøver at være sådan, og du ved det inderst inde godt. Men lysten til og ønsket om at være den populære driver dig.

Leder du derfor efter det nye der vil peppe din skolestil op? Jeg har tricket til dig. Du har helt sikkert en drikkedunk med, så du ikke tørster i løbet af en dag. Men er de mon bare en fra den lokale købmand? Eller en du har haft i EVIGHEDER, og som egentlig er ret grim? Hvis du har brug for en ny, kan du tjekke den flotte glasflaske fra Camelbak. Jeg er helt vild med dens flotte design. Det er en drikkedunk du ikke behøver at skjule i tasken.

Hvis du også er træt af madkassen – måske endda synes det er lidt kikset at have mad med hjemmefra, så prøv at overtale dine forældre til at købe salat i kantinen. Eller endnu bedre, køb en ny og flot madkasse, der ikke ligner en til børn. Der er faktisk rigtig mange af dem – endda også nogle der opdeler din mad i frokost og snack. Find dem online.

Skriv et svar