Sådan skifter du internetudbyder

Mange danskere tror det er svært at skifte internetudbyder, men rent faktisk er det intet problem. Forhandlerne klare det nemlig for dig.

Det er nemlig som oftest slet ikke noget problem at skifte sin internet udbyder, da din forhenværende og nye internetudbyder vil klare det for dig. Det er nemlig næsten altid en del af din bestilling til dit nye internetabonnement, at du afbestiller dit gamle. På denne både er din nye internetudbyder nemlig sikker på, at deres bestilling kommer igennem korrekt, og du slipper derfor for at betale for to internetforbindelser.

Langt størstedelen oplever heller ikke at de mister deres internetforbindelse i forbindelse med skiftet. Dog vil der altid være en risiko. Er du derfor en større virksomhed, eller er du meget afhængig af din internetforbindelse, ja så kan du supplere med en mobil internetforbindelse i den periode du skifter.

Som så mange andre skift, er det selvfølgelig altid en god ide, at tjekke sine papirere, breve eller regninger igennem, både fra sin nuværende og sin kommende internetudbyder. Dette skyldes at du hos nogle få udbydere kan risikere selv at skulle afmelde dit abonnement. Dette vil ofte være hvis du skifter din internetteknologi, fx fra almindeligt bredbånd til fibernet.

Der er derudover også nogle helt generelle ting du skal være opmærksomme på når du skifter internetudbyder. For når du køber et internetabonnement, kan der være bindingsperioder. Har du derfor en bindingsperiode på dit nuværende internetabonnement, ja så kan du ikke uden videre bestille et nyt abonnement. Det første du skal gøre dig klar er, at din bindingsperiode er udløbet fra din nuværende udbyder, før du kan skifte til en ny internetudbyder. Du skal ligeledes være bevidst om, at din nye udbyder kan tilbyde dig dækning i den by eller i det område du bor i. Dette kan du altid tjekke på udbydernes hjemmeside, under deres dækningskort.

Er du i tvivl om hvilket internetabonnement du skal have, eller hvilken internetforbindelse du kunne tænke dig, så gå ind på internettjek.dk. På internettjek.dk kan du altid finde de internetabonnementer der er tættest på dine kriterier og ikke mindst til den billigste pris. Du kan på internettjek.dk sammenligne alle de danske internetudbydere, og du slipper derfor for bøvlet med selv at undersøge dine internetmuligheder. På internettjek.dk har du det hele ét sted – både alm. bredbånd og mobilt bredbånd

Skriv et svar