Sådan får du billige flybilletter

Når du skal bestille flybilletter, bør du gøre dig nogle overvejelser først. Det er nemlig muligt at spare en hel på dine flybilletter, hvis du bare følger nogle få råd. I denne artikel, vil jeg prøve at opsummere de vigtigste tips, som gør dig i stand til at spare hundrede og nogle gange tusinde kroner på dine flybilletter.

Du får de billigste flybilletter hvis du bestiller dem på nogle særlige dage i ugen. Det virker måske lidt underligt, at priserne skulle ændre sig i løbet af ugen, men det giver faktisk god mening. Rejse- og flyselskaberne hæver nemlig priserne i weekend hvor der er flest, som sidder og planlægger deres rejser. Det betyder at du kan udnytte dette, og foretage dine bestillinger på en ugedag. Den bedste ugedag skulle være tirsdag, så forsøg evt. at bestille billetter på denne dag.

Det er ikke kun ugedagen som har noget at sige. Priserne kan nemlig også ændre sig i løbet af dagen! Flyselskaberne har nemlig fundet ud af at firmaer ofte køber flybilletter om formiddagen, eller i hvert fald mellem 8 og 16. Og da de færreste firmaer har mulighed for selv at vælge datoen for deres rejse, så kan flyselskaberne presse priserne op. En forretningsmand, der skal til møde i London, har ofte ikke mulighed for at vælge den næste afgang selvom den er billigere. Og firmaer er som regel også villige til at betale en højere pris end private personer. Så derfor skal du bestille om eftermiddagen eller om aften.

Det leder mig til næste punkt. Du skal være fleksibel med hensyn til dine rejse datoer. Både udrejse og hjemrejse. Hvis du har mulighed for at være lidt “ligeglad” med hvilken dato du tager af sted, så kan du passende vælge den dag, hvor flybilletterne er billigst. Til de destinationer hvor der er afgange hver dag, vil du se at priserne er forskellige fra dag til dag. Så her skal du selvfølgelig bare vælge den billigste dag.

Jeg har et par tips mere, men dem får du i næste artikel 🙂

P.S. Min ven Bischoff har skrevet hendes eget tip til at finde billige rejser her.

Skriv et svar