Sådan finder du de billigste flybilletter

Flybilletter har gennem tiden været den dyreste part af en rejse længere væk og derfor valgte fleste danske før i tiden at tage deres egen bil eller måske en bus, når de skulle ud at rejse. Med mindre det var en forretningsrejse eller en tur til et sted meget langt væk. Det kunne koste mange tusinde kroner at rejse til steder bare inden for Europa. Sådan er det ikke i dag, hvor der er en meget stor konkurrence på markedet for flybilletter. Det hele startede vel med finanskrisen og de efterfølgende hårde tider for rejse- og flybranchen. Flere store som små flyselskaber blev tvunget til at dreje nøglen om. Det har fuldstændig ændret billedet for flybilletter, hvilket i det mindste kommer os som rejsende forbrugere til gode.

Dels er der stor konkurrence på markedet for de traditionelle flyselskaber, der i indbyrdes konkurrence om de færre kunder er nødt til at skrue deres priser gevaldigt ned. Men ikke nok med det. Der er i de senere år dukket mange såkaldte discount flyselskaber op. Dette er selskaber som Ryanair, Norwegian og flere andre, der har skabt et helt nyt koncept for flyrejser og billige billetter. Ved at skære alt det dyre fra, gjorde de det muligt at sælge flybilletter helt ned under 1.000 kroner – ja endda under 500 kroner til klassiske destinationer som London og Berlin. Vi er i dag blevet vant til discount-flyvninger med først til mølle-sæder, uden store kufferter og uden gratis mad, men hvorfor også betale mange tusinde kroner for dårlig flymad?

Hvis du gerne vil ud at rejse på budget, hvad de fleste efterhånden gerne vil, så er der rig mulighed for at finde billige flybilletter til lige netop den destination, du gerne vil besøge. Hvordan bærer du dig ad med at få fingrene i de helt billige billetter? Well, der er efterhånden et hav af søgemaskiner på nettet, hvor man indtaster sin afgangslufthavn og sin ankomstlufthavn, samt dagene man gerne vil flyve, og så søges der billetter blandt en lang række flyselskaber online. Man vil så få præsenteret en lang række muligheder med de billigste først. Herfra vil vi gerne anbefale søgemaskinen Rejsepriser – en dansk én af slagsen. Vær opmærksom på at de allerbilligste billetter ofte ikke er direkte flyvninger og at der kan være lang ventetid i en lufthavn undervejs. Nogen gange kan det godt betale sig at vælge en lidt dyrere billet for at undgå at skulle vente to timer i Frankfurt f.eks.

Skriv et svar