Sådan sikrer du dig og dit hjem mod indbrud.

Vi ser tit og ofte i aviserne, at der har været indbrud eller forsøg derpå i butikker, banker og lignende, såvel som i privat. Dette bliver der ofte gjort opmærksom på i aviserne og andre medier, for at advare folk om at passe ekstra meget på og for at advare indbrudstyve om, at vi ved de er der. Selvom sådan en artikel kan være en fordel, er der dog ingen som ønsker at være i avisen som ofre for uønsket besøg. Derfor kan du allerede i dag foretage ændringer, som hjælper dig til at blive bedre sikret.

Små ændringer i hverdagen tæller også

Mange vælger, når de skal på ferie at oplyse om det via sociale medier, så alle vennerne er opmærksomme på det. Her er der dog en risiko for, at dette også går ud til fremmede, som nu er oplyste om, at dit hus vil stå tomt i en periode. Et generelt råd er derfor, ikke at oplyse om på internettet, hvis du er hjemmefra, mens i stedet oplyse det personlig til de, som det er relevant for.

Dertil kan det være en fordel for dig at skilte med – på din dør eller postkasse – hvis du gør brug af en eller anden form for sikkerhedssystem. Dette kan være en vagthund, nabohjælp, private tyverialarmer eller andet. Ved at skilte med det, kan det i mange tilfælde resultere i, at du skræmmer uønskede gæster væk, inden der bliver gjort skade på vinduer eller døre.

 

Private tyverialarmer der giver dig sikring 24 timer i døgnet

Du kan også vælge, som så mange andre har valgt at installere private tyverialarmer med videoovervågning. Denne overvågning startes ved bevægelse, når alarmen er slået til. Dette kan være en klar fordel til dig, som er væk hjemmefra i lang tid af gangen.

Dertil kan du vælge både at placere en alarm indenfor i huset, men også udenfor så naboer eller forbipasserende bliver gjort opmærksomme på situationen. Jo flere der bliver gjort opmærksomme – jo bedre.

Vi ønsker alle sammen at føle os så sikre som muligt, og der findes et hav af forskellige løsninger, som opfylder hvert behov. Tal med venner, familie eller professionelle og find ud af, hvilken løsning, der bedst dækker dine behov.

Skriv et svar