Sæt et personligt præg på dit hjem

Hvis du enten lige har købt en ny lejlighed eller hvis din gamle lejlighed bare trænger til en opfriskning, hvorfor så ikke sætte dit eget præg på det? Det mest personlige kommer fra det vi selv fremstiller – og hvis du kan lide at være kreativ er mulighederne uendelige. Én af mulighederne er filtkugler.

Fra små pynteting til store pynteting med filtkugler

Uanset om du ønsker at fremstille små og fine pynteting eller lidt større ting er der rig mulighed for at eksperimentere med forskellige former, modeller og farver. Filtkugler giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på ting som bordskåner, dækservietter, tæpper, hundekurve og meget, meget mere. De er lette og simple at arbejde med og resultatet kan kun blive flot.

Uanset hvilken pynteting du laver, kan du vælge at mixe eller matche dine yndlingsfarver lige som du har lyst til. Du kan også vælge at tilpasse farverne til de forskellige årstider. Trænger dit hjem til friske farver efter vintermånederne kan du blande lyse og klare farver. Disse vil passe ind til forårets og sommerens farver, og virke som et friskt pust til dit hjem. Ønsker du et tæppe eller lignende, som passer til alle årets måneder kan du blande lyse og mørke farver sammen. Dette giver en fin mixeffekt.

Søg inspiration på nettet og bliv ekspert

Hvis du er knap så kreativ, men er vild med ideen om filtkugler kan du med fordel søge inspiration over nettet. Her finder du et bredt udvalg af forskellige muligheder til at friske dit hjem op. Det sværeste af det hele bliver, at vælge hvilken en ting til dit hjem du skal starte med at lave!

http://rito.dk/191-filtkugler

Du vil hurtigt finde ud af at teknikkerne til de forskellige ting, slet ikke er så svære som de ser ud til. Start i de små indtil du har helt styr på, hvordan filtkuglerne bedst sættes sammen, med det flotteste resultat. Efter kort tid, vil du være i stand til at lave hvad som helst. God fornøjelse!

Skriv et svar